Myrskyn ratsastajat Redondo Beachillä

Mun yksi 90-luvun suosikki leffoista, Myrskyn ratsastajat (Point Break), jossa näytteli Keanu Reeves ja Patrick Swayze on kuvattu täällä Redondo Beachillä. En tosin tiennyt asiasta vasta kun lukiessani siitä jälkikäteen esitteestä, hahhah... Ja en ole yhtään varma muistaako kukaan muu kyseistä leffaa? Mutta esimerkiksi myös Johnny Deppin tähdittämä Pirates of the Caribbean 'At World´s End' elokuvaa kuvattiin tällä beachillä. The Black Pearl alus seisoi kuulemma viikkoja satamassa.
TV-sarjoista tutuimpia kuten Baywatch, Gossip Girl, the OC ja House on myös kuvattu Redondolla. Ja me kun vain otettiin se suht' edullisin hotelli mahdollisimman läheltä rantaa ja kauempaa Santa Monican ja Venicen hulinoita, mutta ilmeisesti ei menty kamalasti pieleen tässä kohteessa. Jos puitteet kelpaavat tuollaisille tuotannoille, niin kelpasivat myös meidänkin rantapäiväksi. 
Redondo Beach sijoittuu siis jonkin verran Venicen eteläpuolella, Manhattan Beachin ja Hermosa Beachin alapuolella, ennen Palos Verdes Peninsulaa. Bookkasimme täältä edukkaan Ramada-hotellin pariksi yöksi ennen lähtöämme Vegasiin ja päivämme sujuikin rennosti rannalla ladaten akkuja.
Tällä(kin) rannalla oli todella paljon surffareita ja lisää tuntui valuvan vaan rantahuviloista ja -taloista. Oli niin siistiä olla enemmän paikallisten rannalla, kuin aivan perus turistirannalla. No, itseasiassa kun asiaa nyt mietin, niin taidettiin olla niitä harvoja auringonpalvojia. Paikallisille kun kyseessä on jo loppu syksy, talven alku.




Rantarauhamme keskeytyi vain lounaan ajaksi, joka nautittiin yllättävän hyvässä Kincaid's ravintolassa. Täytyy sanoa että pasta ja salaatti maistuivat niin hyvälle pitkästä aikaa, että! Eikä maisemissakaan ollut lainkaan valittamista - söimme tietenkin ulkoterassilla. 
Ja ainiin, lounaan ajaksi koettiin reissun ensimmäinen auringonpimennys, siis siten että aurinko ei hetkeksi paistanutkaan täydeltä taivaalta vaan se meni hetkeksi pilveen. Oltiin ihan ihmeissämme asiasta, hahaha! Nämä on näitä aurinkoisen osavaltion ihmeellisyyksiä.




Myöhemmin lukemani esitteen perusteella selvisi, että Redondo Beachillä on vielä paljon annettavaa! Meiltä jäi kokonaan katsastamatta eittämättä upea satama-alue, ja suppausranta sekä delfiinien ja valaan bongauspisteet King Harborilla. Sinne siis uudestaan joku beachipäivä ja kun olen suppailua kaipaillut niin täällä sitä pystyisi näemmä tekemään. Malibussa olenkin nähnyt suppailijoita jo jonkin verran, mutta olishan se hienoa supata täälläkin, eikö vain! Surffikurssille meno on myös yksi listalla olevista asioista, mutta jotenkin olen ollut nyt turhan laiska asian suhteen... Toisaalta mietin surffauksen osalta jo Australiaa ja Hawaiia, että voihan sitä sielläkin surffata - tai siis opetella surffaamaan. Mutta taas toisaalta, jos reissun jälkeen aion kutsua itseäni yhtään myrskyn ratsastajaksi, niin olisi lienee syytä aloittaa harjoittelut heti, vai mitä olette mieltä?


Eng // Redondo Beach is really nice local beach next to Hermosa and Manhattan Beach.

7 kommenttia

  1. Ooh tää oli jotenkin kaikista ihanin rantapostaus! En tiiä miksi ehkä just ku oli uus biitsi mullekin, kiva oppia uutta! =) Nuo kuvat on niin kauniita, aaaah! Ja voi sun pitää mennä heti suppailemaan! =) Ja surffikurssille toki myös. Nythän se on hyvä aloittaa, että sitten Havaijilla olet jo vanha konkari =)

    Hauskoja faktoja nuo tv-jutut! Btw, olitteko te jo sillä OC-tourilla? Mulla on jo niin elävä kuva siitä tourista, etten oo varma että olitteko te sillä oikeesti vai oonko mää vaan kuvitellut sen päässäni niin hyvin hahah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihh...kiva kuulla! Uusia paikkojahan täällä kyllä riittää vaikka kuinka monta kertaa olisi kaupungissa käynyt. Ensi viikolla hengaillaan sitten paljon Laguna Beachin lähellä, joten lisää rantakuviakin tiedossa ;)
      Suppaamaan todella toivon pääseväni myös ja ehkä sitä surffausta myös kokeilemaan ;)

      Aah, se OC-kierros! No tiiäkkö ei olla käyty, mutta kaikkea muuta hurjaa ja hienoa ollaan kyllä mun Cali-siskon kanssa puuhattu. Voi ei kun sää oisit kans täällä!

      Poista
    2. No niinpä! Voi että tosiaan! Mun pitäis lähteä ulkomaille vaihtoon tai harjoitteluun ja vitsi olis "helppoa" jos vois tulla Losiin silleen että te oisitte siellä Marian kans. Voisitteko olla siellä ens syksynäki!! Jooooko????

      Poista
  2. Todellakin muistan tämän laatuleffan! Oli aika jolloin katsoin varmaan kaikki Patrick Swayze leffat läpi ja vakaasti olin päättänyt mennä hurmurin kanssa naimisiin :D Ihanat maisemat teillä siellä. -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiihanaa, että sää muistat tän leffan! ;DDD Ai jaijai en kestä ;))) no meillä ei olis tullut miehistä kiistaa kun mää tykkäsin Keanu Reevesistä, hihhh ;DDD Maisemat kyllä palvelee täällä, aah!

      Poista
  3. Myrskyn ratsastajat ei nyt aivan soita mitään kelloja mutta pakko tulla kommentoimaan, että onpahan pikkusen hyvännäkösiä lifesaverin koppeja tuolla biitsillä! Toki ne on useimmilla jenkkirannoilla hienoja, mutta tuossa valkoisessa värissä on kyllä jotain erikoisen upeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää rakastan kans noita ja kaikenlaisia lifesaver koppeja. Koska Amerikka<3
      ps. Sää onnekas oon varmaan sen verran nuorempi että tää hitti-leffa ennätti mennä ohitse. En välttämättä usko että tänä päivänä enää toimis, tai no. Pitäiskin testata ;)))

      Poista

Kiitos kommentistasi!