Nyt löytyi beachien beach! Malcapuya Island

Voi onni ja autuus, että maailmassa osaa olla upeita paikkoja! Jonkin verran on kuitenkin tullut reissukilometrejä ja paikkoja koluttua tähän ikään mennessä, mutta täytyy rehellisesti sanoa, että aika korkealle kipusi kauneimpien paikkojen-listalla tämä saari. Jos ei jopa kauneimmaksi! Paikka on Malcapuya Island Coronin lähellä, jossa oltiin päiväretkellä. 
Nyt jos koskaan muuten kannattaa tehdä pieni mielikuvaharjoitus ja pulahtaa mukaan turkoosiin lämpimään mereen pienelle päiväuinille tai vaikkapa riippumattoon palmun alle päiväunille...

Venematka bankalla Coronista tänne kestää noin kaksi tuntia. On siis pienen vaivan takana, mutta siltikin tänne löytää kymmenet retkiseurueet tiensä joka päivä. No, aivan kuten mekin. Meidän onni (ja fiksu veto) oli että mentiin privaveneellä heti aamusta suoraan tänne, jolloin saatiin käytännössä koko saari itsellemme aamupäiväksi. Vasta iltapäivästä tänne alkoi valua venelasteittain muita turreja ja olinkin hieman ihmeissäni kun riippumattopäikkäreiltäni heräsin hurjaan ihmispaljouteen takanani. Onneksi saatiin otettu kasa kuvia tästä paratiisista lähes koskemattomana silloin heti aamulla. 
Välillä on jotenkin vaikea oikein edes käsittää, miten kaunista jossain päin maailmaa voi ollakaan. Tai kuinka turkoosia ja kirkasta meri voikaan olla. Tämäkin paratiisi on niin monen merimailin takana, että sekin myöskin tuntuu hurjalle ajatukselle, että en välttämättä näe tätä paikkaa enää koskaan. Onneksi on nämä kuvat muistona.

Miltä paikka teidän makuunne näyttää?


Eng //  Malcapuya Island, Coron, is one of the most beautiful place I have ever been for sure.

2 kommenttia

  1. Voi näyttää niin täydelliseltä! Pakko päästä joskus! Huh huh mitä mestoja te kierrätte, ootte niin onnekkaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä! Aivan aivan upea paikka oli tämä. Asumaton saari, tai taisi siellä "tilan haltija" asustella. Kauneutta silmälle, mielelle ja keholle :) Ja kyllä, oon samaa mieltä että aika onnekas tässä saapi kyllä olla, kuten tiedät mitä tämä vapaus on <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!