Sininen hetki ja vähän El Nidosta

Tajusinpa juuri, että minulla ei juurikaan ole muita kuvia El Nidosta, kuin näitä merellepäin, auringonlaskuun otettuja kuvia. Paitsi Las Cabanas beachistä ja kajakkiretkestä Papaya beachille. Joten kerronpa muutamalla sanalla El Nidosta. 
El Nidon pienessä kylässä on kohtalainenkin "keskusta". On monta kadun kulmaa ja risteystä merenrannassa täynnä ravintoloita ja kauppoja. Aivan rannalla on muutamia ruokaravintoloita sekä backpackereiden suosima Rasta bar. Kaupungissa ei juurikaan tapahdu ihmeitä, mutta tuolta Rasta barista löytyy kaikki kylän länkkärit jälkeen puolen yön. Näin meille jo edellisessä kohteessa, Port Bartonissa, sanottiin ja tottahan se taisi yhden illan kokemuksen perusteella ollakin. Kuten ei Port Barton, niin ei El Nidokaan ole mikään Ibiza. Eli bileiden perässä ei näille paratiisimestoille kannata vaeltaa, mutta huomattavasti eläväisempi kylänen tämä oli Port Bartoniin verrattuna ja tykkäsinkin tästä tarjonnan puolesta enemmän. Kuvia tuli kuitenkin räpsittyä vain näistä joka iltaisista luonnonnäytelmistä. Tässä yhden illan sininen hetki.


 
Toisena iltana taas saatiin vähän toisenlaisia auringonlaskun sävyjä taivaalle.  
 
Auringonlaskut on kyllä huikeita. Jokainen ilta uusi jännä yllätys siitä, minkälaisen shown taivaanranta oikein tarjoaa. Kaikkien aikojen auringonlasku, oikea grande finale nähtiin kyllä meidän viimeisenä iltana El Nidossa täällä tapas barissa.
Toivottavasti kukaan ei ole vielä kyllästynyt auringonlasku kuviin?

ps. Jos Matkamessut kiinnostaa, niin käy ihmeessä osallistumassa lippuarvontaan! Se onnistuu helposti vain kommentin jättämällä. Lisää täältä.


Eng // El Nido town is really small but there´s couple of really nice restaurants and every evening really nice sunsets.

8 kommenttia

 1. Siis mä en kestä kun nämä sun kuvat on taas niin upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riikka! Kiva kuulla :) Helppoa näitä kuvia tälläisistä maisemista on räpsiä, kun ovat sellaisenaan aika täydellisiä. Niin kaunis paikka tää Filippiinit!

   Poista
 2. Auringonlaskut paratiisisaarilla on vaan niin huikeita! :) Mäkin huomasin reissukuvia läpikäydessäni, että Malesiasta oli ties miten monta kuvaa merimaisemista auringonlaskun aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh...ihan loistavaa että siellä on muitakin, kenen kamera on jumittanut vain auringonlaskuihin - onhan ne vaan niin huikeita! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! Näissä maisemissa kyllä kelpaa ;D

   Poista
 4. Oiii mitä maisemia, nää palmut ja ranta-auringonlaskut ei petä kyllä koskaan! Ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhh, no ei petä tosiaan! Aivan helmeä tälläiset maisemat ja onneksi niitä voi aina kuvien muodossa muistella myöhemminkin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!