Belgiassa rockattiin!

Oih Jesus! Jälleen kerran yksi ihana festivaalikokemus takana. Kiitollisena kokemasta totean että kolmas kerta Rock Werchterissä, Belgiassa, takana ja toimii edelleen. Säät suosivat myös. Parina yönä teltassa oli kyllä aikas kylmä, mutta aamuaurinko kivasti alkoi lämmittämään yön aikana jäätyneet varpaat taas uuteen festivaalipäivään.
Mitäs muuta nostaisin hyvän sään ja hyvän seuran ja fiiliksen lisäksi framille? No tietty bändit, kuten Kings of Leon, Green Day, Lumineers, Blur, Rudimental, Biffy Clyro, Gogol Bordello, 30 seconds to Mars, Depeche Mode, John Legend ja niin pois päin. Neljä päivää hittejä auringon alla ei voi olla huono.
Harmittaa ainoastaan vain se asia, että festit menivät Ruisrockin kanssa päällekkäin. Aikaisempina vuosina näin ei ole ollut, ja heinäkuun alku onkin ollut yhtä festiä, siis juhlaa! :D
Outoa on myös se, että seuraavat festivaalit ovat vasta elokuussa, Flow, jonne olen menossa ensimmäistä kertaa, iiiiks, jänskättää. En ole tosiaan koskaan aikaisemmin ollut flowssa vaikka se lähes takapihallani järjestetäänkin. Syy on ollut oikeastaan joka vuosi sama; olen ollut lomalaitumilla tuolloin. Ja minun kohdallani lomalaitumet ovat aina jossain tuolla maailmalla, poissa arkisista ympyröistä, tämän tosiaan tajusin tällä viikolla imuroidessani ja laittaessani ruokaa kotona että herranenaika! tätäpä ei ole tullut tehtyä...hmmmp, no aikoihin! :) Tiedättekö tunteen?
Eli arki on iskenyt nyt kehiin, ja kovasti! Reilu kuukauden lomareissu joka sisälsi sukulointia Torontossa, ystäviä Nycissä ja rakkautta Californiassa, ja sen päälle ihanat festarit Belgiassa, niin jotenkin tämä arki ei ota nyt ihan vielä taipuakseen. Ei lainkaan. Huokaus. Ymmärtänette ehkä. Mutta toisaalta, kesällä voi ollakin vähän kesämoodissa, eiks vaan?

Itseasiassa nyt, näin työpäivän päätteeksi, auton nokka suuntaa kohti Hyvinkäätä, jossa on tarkoitus juhlia viikonlopun yli ystävien kesken festivaalihengessä! Eli periaatteessa festarithan jatkuu, jihuuu. (Helpottipa oloa kummasti) :)

Aurinkoista ja iloista viikonloppua kaikille! Juhlikaa, on kesä!


 Uusi suosikkini The Lumineers Barn -teltassa. Lisää tätä!



Major Lazor räjäytti potin. Kaikki halukkaat eivät todellakaan mahtuneet telttaan, vaan teltan ulkopuolella oli aivan tajuttomat bileet!



Ja nyt teini-osuuteen; En kait ole ainoa jonka mielestä Jared Leto on vaan niin hot!, että ei minkään valtakunnan rajaa?!



Onneks Jared tajusi viimeinkin ottaa lasit pois, huh.


Camping alue keskellä yötä. Pelottavan kaunista.



Illaksi kotiin. (Suoraan kuin Finksin mainoksesta? hihhh). Helsinki näytti kauniilta ilta-auringossa väsyneen festarikävijän silmin. Taisin tirauttaa kyynelen, varsinkin kun tajusin että nyt ollaan sitten kotona. Lomat lusittuna.


Mites siellä ruudun toisella puolella, onko festarisuosikkeja tai ehdotuksia? Ja mites se Flow, oletko menossa?

2 kommenttia

  1. Ah, Jaredhan vaan paranee vanhetessaan :D Makee tuo camping-kuva!

    Mä päätin eilen että ens kesänä on mentävä festareille, ehkä Ruissiin? Tai jos Rock the Beach järkätään ens vuonnakin niin sinne (riippuen tietty bändeistä)! Mä en oikein tiedä miksei noi festarit ole sytyttäneet viime vuosina? Olen tylsä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joih, niinhän se Jared tekee! :DDD hihhhh...
      Rock the Beachiä on kehuttu kovasti, joten se menee kyllä ensi kesänä myös mun listalle, toki riippuen bändeistä. Mukaan vaan festaroimaan ensi kesänä! :) Mutta onhan tässä vielä onneksi tätäkin kesää elettävänä. Kivaa kesänjatkoa sinulle Nina :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!