Festareilla Las Vegasissa #IG Travel Thursday

Toiset voisi ajatella että eikö koko Las Vegas ole yhtä suurta festaria? No näinpä. Mutta kun bilekaupunkiin lisätään huippu bändit, tarjoilut ja huvitukset festivaaliaitojen sisäpuolella sekä kymmenet tuhannet samanhenkiset ihmiset saadaan Life is Beautiful -niminen festivaali. Järjestyksessään vasta toiset LIB-festivaalit järjestetään lokakuun lopulla Las Vegasin Downtownissa, eli siellä Vegasin vanhalla puolella. Fremont Streetillä ja sen poikkikaduilla. 
Löysin festivaalin kesällä kun suunnittelin reissuamme ja tapanani on seurata muutamien suosikkibändieni keikkakalenteria... ja sitten se tapahtui; kuin lahja olisi tippunut taivaalta kun tajusin että keikkatauolta palaava Foo Fighters esiintyy Vegasissa, ja mepä satutaan olemaan silloin juuri sopivasti vieressä Kaliforniassa. Ei mennyt kuulkaa montaa hetkeä kun pistin jo liput ostaen. Huikeinta oli myös se, että pari suomalaista ystäväämme olivat heti messissä myös! Kun kyseessä on festarit, bileet ja kavereiden tapaaminen, on päätösten reaktioaika näemmä aika nopeaa. Ja hauskaa.

 

Festareilla Las Vegasissa

Vegasissa meitä helli vielä lokakuun lopullakin aikamoiset helteet. Vähän mietittiin kylmeneviä yölämpötiloja, mutta ne osoittautuivat ihan pelotteluksi, koska ihan hyvin siellä vielä tarkeni illan päätteeksikin. 
Oltiin tultu paria päivää aikaisemmin jo Vegasiin, jotta ystävämme Suomesta näkee myös Vegasia kunnolla. Itse ollaan vierailtu Vegasissa pariinkin eri otteeseen jo aikaisemmin, mutta täytyy kyllä sanoa että tämä Vegasin keikka oli kyllä niin paras kaikista, että voi kun hymyillä miten siistiä meillä oli!

Hard Rock Hotellin pooli antoi hyvät perjantai fiilikset meille festareiden alkuun ja sitten siirryttiinkin jo Vegasin vanhalle puolelle ja Fremont Streetin päässä olevaan Plaza-hotelliin. Vinkki vitosena, että hotelli toimi loistavana kohteena festareita ajatellen ja oli suht edullinenkin, elikäs jos ensi vuonna joku (muukin) innostuu näistä festareista, niin suosittelemme tuota hotellia viikonlopuksi.





Noissa yllä olevisa kuvissa on kukas muukaan, kuin festareiden paras bändi Foo Fighters. No okei, ehkä vähän puolueellista todeta näin, joten listaan tähän mieluusti myös muita hyviä vetoja ja pari uutta löytöäkin: Perjantain osalta festarit korkkasi loistavasti käyntiin Girl Talk. Sen sijaan illan pääesiintyjä oli auttamattoman huono (Kanye West). Enkä seiso ainoana tämän kommentin kanssa, valitettavasti. Odotin showta, mutta saatiin vaan yhden miehen monologi. 
Lauantain ylläri-pylläri oli kyllä Lionel Richie. Se veti niin sydämensä kyllyydestä, että sehän ihan tarttui! 
Sunnuntain helteistä keskipäivää säesti Vegasin Philharmonic orkesteri yhdessä Cirque Du Soleil Beatles -tarinan kanssa. Harmi vain että ei ennätetty tästä näkemään kuin loput. Niin, ja uusina löytöinä tykästyin Neon Trees nimiseen bändiin sekä Fitz And The Tantrums, joka itseasiassa nähtiin pressissä Hard Rock Hotellilla kun heidän oma vitriininsä avattiin sinne. Hassu juttu tässä oli se että edellisenä iltana tutustuttiin Casinolla siihen vitriinin tekijään hänen työskennellessään siinä, joka kertoi samalla tulevasta pressistä ja kehotti meitä tsekkaamaan bändin festareilla. Tiesitkö muuten, että ainakin Vegasin HRC:ssä ne "vitriinit" vaihtuvat kolmen vuoden välein.





Mitä tulee muutoin festareiden toimivuuteen, niin toimivat loistavasti. Ei ollut kuulkaa Suomen tapaan sääntöjä säännön perään, vaan ihan saatiin olla rauhassa aikuisiksi. Ruokapuolta hehkutettiin etukäteen kulinaristikseksi, mutta tähän voi kyllä todeta että eivätpä ole käyneet Helsingin Flowssa, jossa ruokatarjonta on näemmä maailman parasta. Sain kyllä syödäkseni oikein makoisasti, ei sillä. Paikalta löytyi myös paljon kasvis ja vegaani vaihtoehtoja, sekä tietty pizza/hampurilaislinjaa.

Koko meidän festarinelikkö kyllä vannoi että tästä voisi tulla sopiva traditio. Miksi kesälomaansa ei voisi viettää lokakuussa jolloin samaan syssyyn saisi monta asiaa: helteet, poolit, sirkushuvit ja hauskat bileet. Minä sanon kyllä ainakin että yes! Viva Las Vegas!


Eng //  Life is Beautiful -festival in Las Vegas was pure fun!


Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday:ta. Suomessa Intagram Travel Thursday järjestäjiä ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert. Minut sen sijaan löytää Instagramista sannasevenseas nimellä.

21 kommenttia

  1. Kiva että teillä oli onnistunut reissu Vegasiin. Foo Fightersia toivoisin itsekin joskus pääseväni katsomaan livenä :) Festarit ulkomailla ovat kyllä parhautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Festarit ulkomailla todellakin ovat parhautta! :) Nämä Vegasin festarit kipusivat kyllä suosikkien joukkoon ehdottomasti! Toivottavasti pääset joskus näkemään vielä FF:n! Kesällä ovat tulossa ainakin Saksaan festareille *vinks* ;)

      Poista
  2. Oon ollut Provinssirockissa kattomassa Foo Figtersia ja on kyllä yks parhaista keikoista mitä oon nähnyt! Tuolla varmasti ollut supersiistiä. Kuulostaa muutenkin mahtavilta festareilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, ollaan oltu samoilla festareilla eli Provinssissa! :) FF:n keikka siellä oli kans ihan superhyvä! Dave on vielä niin hauskakin lavalla ;)

      Poista
  3. Ooh! Mä näin Foo Fightersin Helsingin Kalasatamassa ja olin aivan liekeissä silloin, mutta voin kuvitella, minkä lisän Las Vegas keikkaan tuo... Vaikuttaapa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooohlala, Kalasataman keikka oli ihan killeri! Yksi parhaista FF:n keikoista! Oli hauska nähdä nyt bändi ekaa kertaa omassa maassa ja toimihan se! Tosin Suomessa keikkayleisö on usein miten paras :)

      Poista
  4. Oi Foo Fighters!! Tässähän tulee ihan festarikuume, joko pian on kesä? Tai ainahan jossain päin maailmaa on ;) Ihana muuten tuo viimeinen kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano, joko pian on taas kesä ja festarit? ;) Niitä aina odotan itsekin ja siitäkin syystä festarit lokakuussa oli aika ihanat! ;D
      Kiitos, tuo viimeinen kuva on myös yksi suosikeistani. Kiteyttää aika hyvin fiiliksen...

      Poista
  5. Festarit ei oikein ole mun juttu, mutta Las Vegas toimii aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihh... se on ihan ookoo :) Ja totta, että Vegas toimii aina! Sieltä löytyy jokaiselle jotain ja meille vielä bonuksena tosiaan löytyi nämä festarit ;)

      Poista
  6. Jee Vegas! Tuonne ensi manantaina. :D Suosittelisitko muuten tuolla Vegasin Downtownissa käyntiä ilman festareita? Mulla on mies työmatkalla arkipäivät, joten mietin tässä, mitä oikein aion tehdä (Venetianin allasalueella hengailun lisäksi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenni! Ai sua kutsuu Vegas, ihanaa! Tuo downtown oli mielestäni muuttunut siitä kun viimeksi siellä vuosia sitten kävin. Silloin se oli jäänyt eittämättä ajan hampaisiin, mutta nyt yllätyksekseni se oli noussut uuteen kukoistukseen. Jotenkin se vanha glamour ja vanhat klassiset valolamput toimi tosi kivasti kaiken sen Stripillä nähdyn överiyden jälkeen. Jos sulla on useampi päivä aikaa niin voihan tuolla käväistä ja menisin juurikin joskus loppuiltapäivästä kun valot alkavat syttyä. SIlloin se näyttää, no just niin Vegasilta kun olla ja voi! Lähellä on myös yksi hyvin Premium outlet ;) Aamupäiväthän tosiaan on ihana olla poolilla ;) Mukavaa reissua!

      Poista
  7. "Ei ollut kuulkaa Suomen tapaan sääntöjä säännön perään, vaan ihan saatiin olla rauhassa aikuisiksi."

    Noniin, sait myytyä minulle :D. En ole festari-ihmisiä, mutta ulkomaille haluan vielä joskus joillekin hyville festareille juhlimaan. Jo pienemmät keikat, yöelämä muutenkin ja muut tapahtumat kun ovat monessa paikkaa olleet mielenkiintoisemmin ja vapaammin järjestettyä kuin Suomessa, joten oletan samaa tällaisilta isoilta musiikkitapahtumiltakin.

    Ja kivahan tuolla suunnilla olisi muutenkin käydä, edes "once in a lifetime" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Teea, hihhh...vai sain myytyä ;) Hyvähyvä! Jos ei ole niinkään tosiaan festari-ihmisiä niin tämä oli kyllä hyvin "sisäsiisti" tapahtuma, kun pääsee hotelliin yöksi :) Suomen Flowsta on myös hyvä aloittaa, jos sinne sattuu mieluisia bändejä tulemaan. Se on ihan luksuspaikka :) Multa löytyy festivaalit -tagin takaa lisää suosituksia, jos tosissaan kiinnostuit! ;)

      Poista
    2. Juu, nykyään sitä haluaa festareilta mennä sinne hotelliin / huoneistoon nukkumaan :D. Telttailua harrastan mieluummin luonnossa... Mutta kiitos vielä tagi-vinkistä :)! Flowta ovat monet tosiaan kehuneet, katsotaan josko jonain vuonna.

      Poista
  8. Hyvä tunnelma ja fiilis! Ulkomaiset festarit on jotenkin niin eri kaliiperia kuin täällä kotimaassa. Koskahan sitä pääsisi itsekin seuraavan kerran.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Luin juuri eilen uutisen että Jenkkien Lollapalooza tulisi Berliiniin (vanhalla lentokentälle). Olin heti että iiiiks, sinnehän sitä täytyykin päästä ;D Siinä yksi vinkki tulevista festeistä ulkomaille ;)

      Poista
  9. Ah, Las Vegas kelepais kyllä tähän välliin, tuo altaalla makoilu ja kuvien nurkista pilkistävät palmut aiheuttaa kyllä niin paljon iloa sun puolesta sekä tietty ihan vähän reissukatetutta. :D Ja festarit Vegasissa kuulostaa semmoselta kombolta, että saattas meikäläisellä mennä jauhot suuhun...

    Ja muuten, niin ihanat nuo teidän kaverikorvikset!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inka, kaverikorvikset on niin ihanat minustakin ;)
      Tää Vegasin keikka oli niin paras laatuaan! Ihan huikea, ja voi että siellä kelpaskin köllötellä pooleilla... Melkeinhän tässä mielii jo takaisin, mutta ehkä ei sentään. Täytynee malttaa odotella jos ensi vuonna kävis hyvä mäihä ja pääsis uudestaan ;)

      Poista
  10. Eih, haluaa festareille... Viime kerrasta on jo aikaa! Ja Las Vegasissa en nyt koskaan ole kokenut festareiden huumaa :) Upealta kuulostava reissu kaikin puolin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooh! Festarit toimii aina! no ehkä tosin parhaiten kesäisin! :) Toivottavasti pian pääset jonnekin festaroimaan, ensi kesänä sitten viimeistään. Itselläni auttaa myös ihan keikalle meno tuohon festarikuumeeseen ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!