Hyppykuvia Runyon Canyonilta

Yksi suosikkipaikoistani LA:ssa ja Hollywoodissa on Runyon Canyon. Olkoonkin se kaikkien tiedossa oleva haikkauspaikka ja toiset sanoo että jopa ihan turistikohde, ei se vähentänyt meidän intoa haikata sinne kerta toisensa perään.
Tutustuttiin Runyon Canyoniin vuosi sitten kesällä ja nyt siitä tuli meidän kahden viikon Hollywoodissa asumisen ajaksi mieluisa paikka aamulenkeille. Oli hauskaa käydä siellä myös koko meidän "suomi-tiimin" kanssa, ja tokihan meidän piti päästä vähän revittelemään ja kokeilemaan yhdessä legendaarisia hyppykuvia!





Voi että meillä oli hauskaa ottaessa näitä hyppykuvia... Tiedättekö muuten miten vaikeaa on saada kolme tirskuvaa naista synkattua hyppäämään samaan aikaan? No, aika vaikeaa. Mutta ennen kaikkea hauskaa. Ja melkeinpä nämä ennen hyppyä-kuvat ovat niitä hauskimpia, joten miksi en jakaisi näitä hyvän mielen kuvia myös täällä. (Kuvaajalle suuri kiitos kärsivällisyydestä tämän hyppytiimin kanssa, hahaha)...





Runyon Canyonin itsessään voi haikata edes takaisin helposti tunnissakin, eli kauhean aikaa vievä lenkkeilykohde se ei ole. Toki maisemia katselee mielellään oikein ajan kanssa ja kannattaakin nautia haikkauksesta ja maisemista. Kukkulan laelta näkee upeasti kaupungin ylle sekä myös Hollywood-kyltille. Hillseillä komeilee myös toinen toistaan upeampia taloja uima-altaineen. Täällä voit törmätä kehen tahansa.
Kesäaikaan ja muutoinkin hellesään aikaan, haikkaukselle kannattaa lähteä aikaisin aamusta. Matkalla ylös tulee hiki ja kuuma. Eikä vesipulloa kannata missään nimessä unohtaa matkasta.




Onko teille Runyon Canyon tuttu paikka? Jos nimittäin ei ja reissukassista löytyy lenkkarit pakattuna, niin suosittelen ottamaan joku päivä haikkaussuunnaksi tämän osoitteen. Lähikaduille (Fuller Avenue ja North Vista) saa hyvällä tuurilla autonkin ilmaiseen parin tunnin parkkiin.


Eng // Runyon Canyon in Hollywood is one of my fav place to go hiking.

16 kommenttia

  1. Vitsi mitä ilon, energian ja Amerikan täyteisiä kuvia!! Mää en oo käynyt haikkailemassa tuolla, pitää päästä joskus! Tää blogi aiheuttaa kyllä kovaa Cali-kuumetta, pakko sanoa! :D Missä te nyt asutte? Ja millanen oli se teidän Hollywood-kämppä? Miten pääsitte tuonne (oliko se siis ihan kävelyetäisyyden päässä kämpiltä vai jätetäänkö auto johonkin parkkikselle vai kui tuo toimii?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Hollywoodin kämppä oli kivalla lokaatiolla. Runyon Canyonin alkuun käveli sellaisen vartin verran, eli aamuhaikista tuli kokonaisuudessaan kiva 10 kilometrin lenkki! Kaipaanpa kovasti takaisin tuonne! Vaikka ei sillä, nyt majaillaan täällä OC:ssa, jossa puitteet on myös kohdillaan ja haikkaus kukkuloita löytyy myös täältä ;)
      Runyon Canyonille voi tosiaan jättää auton sinne alapäähän kaduille ja aloittaa siitä haikkauksen kohti kukkuloita. Arkisin saakin parkin suht helposti, mutta viikonloppuisin se on varmaan liian tuskaista.

      Poista
  2. Niiin huippuja kuvia :D Kyllä upeissa paikoissa pitää parit hypyt ottaa. Meillä meni Tromssassa vuoren päällä kaksi tuntia saada aikaan täydellinen kuvasarja. Onnistui! En tiedä onnistuisiko Kalifornian kuumuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juu, parit hypyt on aina jees ;DDD Pikkaisen meinasi kunto loppua kesken tuossa kuumuudessa, joten siksi tuossa on paras mahdollinen lopputulos, hihhh ;)
      Oho, kaksi tuntia hyppykuvia on kyllä jo hieno suorite ja käy ihan treenistä ;) Kiitos kommentistasi Maarit Johanna!

      Poista
  3. Kuten Ulla sanoi, ihana energia! Kuvaajalle kaikki sympatia pisteet ja terveiset, siinä on kysytty lehmän hermoja :D Kiitos taas virtuaalisesta aurinkolähetyksestä, tästä on hyvä lähteä päivän hommiin. Yritän säilyttää nämä teidän maisemat mielessäni koko matkan toimistolle, sillä täällä on vielä säkkipimeää :D -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, kerrotaan kuvaajalle terkut! ;DDD Kovasti kyllä on kestänyt meidän Cali-siskosten hyppykuvatempauksia täällä, hihhh ;) Ihanaa jos täältä välittyy aurinkoa ja energiaa sinne! <3

      Poista
  4. Ihania fiilistelykuvia :) Kuvaajalta tosiaan vaaditaan taitoja ja hermoja oikean ja onnistuneen hyppykuvan ottamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna :) Onneksi kuvaajalla on ainakin toistaiseksi vielä hyvät hermot ;DDD hihh...

      Poista
  5. Ahahahh ihania! Ja oot jo niin ruskee! En kestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä ollut pääsääntöisesti tosi hyvät säät. Aivan nyt viime aikoina on alkanut "talvi" näyttäytyä ja on selkeästi viileämpää ja jopa kylmää iltaisin. Jota en olisi kyllä koskaan täällä uskonut tapahtuvan :) Mutta onhan tää silti Cali ja ihanaa! Niin ihanaa!

      Poista
  6. Ei tosiaan kannata unohtaa vettä.... Meidän road trip päättyi lokakuun alussa Losiin ja yksi juttu mitä halusin tehdä oli ehdottomasti tuo Runyon Canyonin haikki. Meille sattui superkuuma päivä ja lähdettiin vielä pahimpaan aikaan iltapäivän kuumuudessa ja otettiin reppu mukaan, että saadaan tarpeeksi vettä mukaan. Paineltiin ylöspäin sitä vaikeinta reittiä reidet maitohapoilla kunnon treeni mielessä ja janon yllättäessä kuinkas kävikään: mies oli ottanut repun, mutta kaikki neljä vesipulloa oli autossa kylmälaukussa.... Meinasi huumori loppua kesken siinä vaiheessa :D Ei kuitenkaan maltettu tulla nopeinta reittiä pois vaan fiilisteltiin nestehukankin uhalla, selvittiin kuitenkin hengissä ja saatiin mekin ne hyppykuvat ;)

    Ihana matkakuumetta nostattava blogi kyllä, ensimmäistä kertaa vasta kommentoin, vaikka pidempään on varsinkin näitä jenkkijuttuja tullut seurailtua :) Bongasin, että olette juuri nyt OC:ssa, niitä kuvia en malta odottaa. Me oltiin kolme yötä Laguna Beachilla ja voi itku mikä ikävä jäi. Jos jonnekin muuttaisin niin sinne! Vaikka kyllä paloja mun sydäntä jäi ympäri Losin aluettakin! Ensi vuoden road tripistä ei ole vielä muuta varmuutta, kuin että jenkit on kohteena ja loma päättyy Losiin, lähdettiin sitten minne päin vaan :) ihanaa reissun jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Elina, oi että piti heti ensimmäiseksi käydä kurkkaamassa sun road trip-blogi. Varmasti ihana reissu teillä ollut! :)
      Ja huh, mulla tulee ihan janokuolema kun mietinkin tuota teidän haikkia...aaaapua! Mutta aika sissisti saitte hyppykuvat ja selvisitte tilanteesta! Hyvä niin :)
      Ihanaa kun kommentoit, on aina niin mukava saada kommentteja. Kiitos siis siitä! Ja hyvä jos onnistun nostattamaan matkakuumetta - matkailu kannattaa aina! ;D Terkkuja täältä OC:sta jossa ollaan viikon verran eripuolilla. Laguna Beach on kyllä kaunis paikka, tykkäsin itsekin! Kiitos reissutoivotuksista :)

      Poista
  7. Olipas ihan uusi paikka, mutta vaikuttaa tosi kivalta! Pitaa laittaa listalle, jos tulee noille seuduille joskus mentya :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Annika! Ehdottomasti listalle vaan, ja toinen kiva paikka haikkailla on Griffith Park, josta tulossa ihan pian postausta. Siellä pääsee aika lähelle Hollywood-kylttiä! :)

      Poista
  8. Voi vitsi, mää en oikeesti sisäistä sitä että te ootte ihastellu noita maisemia päivät pitkät. Niin unelmareissu!!! Ja mikä tunnelma näissäkin kuvissa, onpahan muistoja sitten kiikkutuolia varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihhh...todella on muistoja kiikkutuolia varten! Toivottavasti silloinkin lähtis vielä hyppykuvat ;DDD
      Näihin maisemiin, tunnelmiin ja tähän kaupunkiin ei näemmä kyllästy vaan koskaan. Oon niin viihtynyt täällä, että tuntuupa vaikealta ajatella että enää VIIKKO jäljellä! Onneksi pian nähdään <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!