Catalina Island

Kuka seurasi Ylellä pyörinyttä Love Connection -sarjaa?  Minä ainakin. Sain juuri viimeiset neljä jaksoa katsottua, kun ne loman vuoksi olivat jääneet näkemättä. Viimeistelin tänään siis pieni muotoisen "LC"-maratonin. Sarja oli herttaisen aito. Itseäni kiinnosti toki parinmuodostumisen lisäksi Jenkki maisemat. Heti alussa kuulin että mukana on pari henkilöä Kaliforniasta, niin sehän se oikeastaan riitti jo koukuttamaan minut sarjaan. (helppoa!) Tosin vasta sarjan loppu puolella päästiin itse Kalifornian maisemiin, mutta kun päästiin, olin taas ihan pähkinöinä. Voi että siellä on aina vaan niin kaunista...

Mutta huomasitteko että sarjan yksi henkilöistä, Markus, käsittääkseni asui Catalina islandilla. Saari muistui heti mieleeni kesäiseltä pienlentokoneajelulta josta blogissa aikaisemmin kirjoitinkin. Catalina jäi mieleemme ilmoista käsin, koska se näytti niin upealle pienelle saarelle pikku kylineen ja upeine rantoineen. Lentäjä tiesi kertoa, että saarella on mm. hyvät sukellusmahdollisuudet. Tosin, hän tiesi myös kertoa että hait tulevat lisääntymään saaren toiselle puolelle (alin kuva). Käääk, en tiedä onko tieto totta vai tarua...mutta kyllähän Kaliforniassa haita on.Catalina Island sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Los Angelesista ja on saarena vain 35 kilometriä pitkä ja enimmillään 13 kilometriä leveä. Saarella on myös lentokenttä, mutta jälleen lentäjämme tiesi kertoa että laskeutuminen kentälle on hyvin haasteellista. Kuten kuvasta näkyy, saari on hyvin vuorinen, lisäksi pilvet ovat toisinaan todella alhaalla. Saarelle pääsee myös meriteitse, joka voisi olla minulle parempi ratkaisu.
Puhuimme jenkki-ystäviemme kanssa viimeksi että seuraavalla kerralla voisimme mennä Catalinaan jopa telttailemaan ja muutenkin haikkailemaan. Tuskin maltan odottaa! 

Sarjaa katsoneet - näyttääkö kuvan oikeassa alareunassa oleva valkoinen pyöreä rakennus tutulta?

2 kommenttia

  1. Mää katoin ja ajattelin kyllä just samoin! Vitsit mitä nautintoa ne maisemat! Olin huolissaan, että sää missaat finaalin reissun takia, mutta kiva kuulla, että löysit jaksot Areenasta :) Ja voi jummi mitä kuvia teidän reissulta - oikeesti hengitys salpaantuu! Mää haluan tuonne kans! Voi Sanna mulla on niin hirvee matkakuume ku oon koko päivän lukenut kaikkia ihania Jenkki-reissupostauksia eri blogeista. Onneksi on syntynyt tämä pitkän tähtäimen suunnitelma. Kiitos muuten maailman ihanimmasta kommentista, et tiedä miten paljon tämä vertaistuki auttaa <3 Ihana, että nähdään pian livenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Ulla <3 Kiitos itsellesi vertaistuesta. On niin huikeeta kun ei tarvitse yksin tuskailla näiden matkakaipuiden parissa ;) Areena on kyllä loisto juttu! Ja sinne heti hilpasin tietty katsomaan sarjan loppuun. Kalifornia on kyllä niin upea. Jenkit on niin upeat! Hirmunen ikävä tuli mullakin sinne...aaaahhh..plaaaah...Nähdään pian livenä ja sekoillaan yhdessä - Nycin Muotiviikotkin oli jossain vaiheessa plänissä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!