Rinkassa leipää ja piimää vaan...

Matkustan ympäri maailmaa... rinkassa leipää ja piimää vaan... no ehkä ei aivan! Mutta toivottavasti joskus todella matkustan ympäri maailman, mutta silloin toivon että rinkassa on vähän muutakin. Tosin itseasiassa silloin rinkassani ei voi olla edes tätä kaikkea mitä minulla siellä oli viime reissullani. Oikeasti. Totesin jälleen, että yksi rinkka/reppu on juuri oikea määrä tavaraa. Homma menee het hankalaksi jos käsissä joutuu kantamaan vielä erillisiä laukkuja ja nyssäköitä. Ja siis arvaattekin varmaan, että pikku reppuhan mulla oli vielä lisänä. Vaikka vuosien saatossa pakkausrutiini on aika pitkälle viety ja kehittynyt. On aina parantamisen varaa. Esimerkiksi se, että miksi sen laukun pitää olla viimeiseen asti täynnä jo mennessä. Kun sen pitäisi olla täysi vasta tullessa? Syyllistyykö joku muu tähän samaan (mokaan)?Ajattelin kuitenkin, että joitain saattaisi kiinnostaa minkälaisella varustuksella tuollaista Thaimaan saarihyppelyä tehdään, ja jos tästä jollekin tulee jotain apuja, niin hyvä vain.


Kaiken kaikkiaan yllättävän paljon tuollaiseen 50 litran rinkkaankin tavaraa mahtuu. Voisin muuten sanoa, että naiselle tuo 50 litraa alkaa olemaan aika passeli koko. En ottaisi kyllä yhtään isompaa reppua itselleni. Rinkka vanhukseni on muuten palvellut minua ties missä jo reilun kymmenen vuotta. Muistan ostaneeni sen jo markka aikoina. 

Mutta mitä kaikkea sinne pakattiinkaan mukaan?

-Räpylä, snorkkeli, maski koteloineen, surfipaita, 4x bikinit, 2x beach-mekko
-Vaatteita (useita toppeja, 2x farkkushortsit, 2x hame, 2x mekko, pyjama, urheilutoppi, urheilupaita, juoksuhousut, alusvaatteita, 2x huivi, 4x thaikkurentoilu housut)
-Pyyhe (Cocoon merkkinen, menee todella pieneen tilaan ja kuivuu nopeasti)
-Moskiitto verkko koukulla (myöskin Cocoon)
-Ticket to the Moon Beach blanket (niin hyvä rannoilla, joissa ei ole rantatuoleja), TTTM kauppakassi (kätevä paluumatkan shoppailuille, siis viimeistään silloin tälle tulee käyttöä!)
-3 x flip flopit + lenkkarit (jotkat tosin olivat jalassa mennessä ja tullessa lentokoneessa
-Lääkkeet (joille ei onneksi tullut tarvetta, ei edes päänsärkylääkkeelle.
hallelujah! *koputtaa puuta* Loma se tekee ihmeitä keholle ja mielelle) :) Ups! unohdin, haavanpuhdistus sprayta tuli käytettyä pikku naarmuihin. Kulkee mulla aina mukana käsiveskassa ja rannallakin yms.
-Elektroniikkasälää (laturit ja muut piuhat)-Kosmetiikkaa (3x aurinkorasvapurkkia, after sun, shampoo, hoitoaine, kosteusvoiteet, pieni meikkilaukku jossa muutama meikki, ripsari ja siveltimiä, joille tuli kyllä hyvin hyvin vähän käyttöä)
-Taskulamppu, otsalamppu ja Leatherman (tosin jälkimmäinen jäi tällä kertaa matkasta jäätyään amatöörimaisesti käsimatkatavaroihin. Ja näin ollen piipaten turvatarkastuksessa. Noloa. Mutta viereinen R-kioski hoiti homman hienosti, ja sain muutamalla eurolla lähetettyä Leathermanin kotiin odottamaan reissulaisia). *ei enää ikinä vastaavaa mogaa, kiitos*
-Heijastimia! Kyllä. Aloitettuani "heijastinmuijana" olon, koen velvollisuudekseni pitää heijastinta liikkuessani pimeällä. Ja voi kuulkaa sain Lantalla oikein peukkujakin - vilkut välkkyy! :)
-Mitähän muuta sinne tuli pakattua? No jos jotain unohdin mainita, niin ne kulkeutuivat pikkurepussani. Tärkeintä loppuviimein on vain passi. Ja luottokortti. Ja matkavakuutus!

Tässähän alkaa olemaan ihan täpinöissään! Aivan kuin pääsisi itse oikeasti pakkaamaan jotain reissua varten... nyt ei kuitenkaan (tietääkseni?) niin ole asian laita - mutta onneksi Matkamessut kolkuttelevat jo ovea. Parasta lääkettä matkakuumeeseen! Minähän - Siveltimellä-blogillani olen messuilla yksi monista valituista Matkabloggaajista, joten siellä nähdään toivottavasti! Tulkaa rohkeasti moikkaamaan! Näillä näkymin olen messuilla ainakin perjantaina sekä sunnuntaina. Todennäköisesti en malta olla sieltä pois myöskään lauantaina, kunhan olen meikkiasiakkaan saanut valmiiksi, joten vi ses!

Ps. Rinkkani on etsinyt jo parisen vuotta sellaista suojapussukkaa, jonka sisään rinkka remmeineen on helppo sulkea lentokentillä. Siis olen etsinyt tätä aika monesta maan kolkasta ja kentiltä...paitsi Suomesta! Kiitos Pingviinimatkaaja-blogin Millalle vinkistä - niitä saa Helsingistä! Hahaha, kuinkas muutenkaan! :)

2 kommenttia

  1. Mahtaavaa, että se suojapussi vihdoin löytyi sinullekin! Se tuo monta vuotta vielä ikää rinkallesi lisää. 50litraa on kyllä ihailtavan optimaalinen koko. Omani on 70 litraa ja hakittu niitä 6kk kantamuksia varten. Silloin siis piti saada kaikenmoista takkia jne mahtumaan mukaan, mikä taas esim tämän talven reissulta jäi pois. Toisaalta eipä tarvinnut miettiä mihin saa shoppailut mahtumaan :D -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Milla :) ja kiitos tuhannesti tuosta suojapussi vinkistä - tuli kyllä niin kreivin aikaan kun sitä olen etsinyt ja etsinyt jo ihan uupumiseen saakka :) Olishan se pitänyt tajuta että niitä voi saada suomestakin, hihhh... Tuo pidemmän reissun dilemma on juuri se, että miten mahduttaa monen eri säätyypin varusteet rinkkaan. Toivon että olen joskus vielä tämän ihanan "ongelman" edessä. Voitko uskoa että mun frendit kiersivät 8 kk:tta maailmaa käsimatkatavararepulla?! Ihailtavaa! :) Niin, kun ne shoppailut on pakko huomioida myös, hihhh ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!