Viime hetken Matka2014 -vinkit
Matkabloggaajaa jänskättää ja samalla odotan super innolla messuille pääsyä. Varsinkin kun torstaina en päässyt ammattilaispäivään lainkaan. Eilen sen sijaan tapasin hurjan määrän matkabloggaajia KlausK:ssa järjestetyssä IG Travel Thursday-tilaisuudessa. Huikeita ihmisiä, ja meitä kaikkia yhdistää sama asia - matkailun ilosanoma!


Tässä pikaisesti mitä yleisöpäivistä nostaisin esille:


Matkahuutokauppa

Tämä uusi konsepti kiinnosti itseäni kovasti ja ennätin ihmettelmäänkin että mitenhän se mahtaa toimia. No, tältä sivulta saa vastauksia ainakin itseäni herättäviin kysymyksiin matkahuutokaupasta… aaah, Dubain kohde kuulosti hyvälle!

Rantakuvia messumuistoksi - tietysti!
Voit napata itsestäsi ja ystävistäsi hauskat messukuvat Rantapallon osastolla (6d129). Jaa kuva Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa tunnisteella #rantapallo ja #matkamessut ja voit voittaa kameran! Tänne siis! :)

Finnmatkojen osastolla sen sijaan voit kuvauttaa itsesi hyppien delfiinien kanssa, tai vaikkapa sub-laudan päällä aalloilla! (Minut löytää täältä kuvauttamassa itseäni laudalla).


Elämyslava

Lauantaina 18.1. kello 14:00, Ellen Jokikunnas kertoo Karibian risteilystä maailman suurimmalla laivalla.
En tiedä asiasta enempää, mutta olettaisin kyseessä olevan Royal Caribbean aluksen ja Karibian risteilyn. En itse välttämättä ennätä tätä kuulemaan, yhyyy....(olen meikkikeikalla). Mutta olen onnekseni saanut muutaman kerran seilailla Royal Caribbean -aluksella ja tykkäsin konseptista aivan hulluna. Täältä löytyy viime kertaisesta Karibian risteilystä juttua.
 
Lauantaina 18.1. klo 17.30, Blogin silmin maailman ympäri - tällaista on matkabloggaajan elämä. Kurkistus kahden suositun matkablogin kulisseihin. Mukana Rantapallon huippusuositut bloggaajat Mungolifen Anna ja Kaukokaipuun Marinella! Tämä Elämyslavalla.

Mondo-lavalla näyttää olevan koko ajan mielenkiintoisia kaupunkikohde vinkkejä!

Sun & Sea alueella
Sunnuntaina 19.1. klo 15.30 Thailand on Stage sekä klo 16.00 Australia on Stage
(jos sinne Australiaan joskus vaikka ihan oikeasti pääsisi) :)


Siispä, paljon nähtävää ja koettevaa edessä... Itse yritän metsästellä vähän tietoja myös Kroatiasta ja sen saarista. Saattaa olla kesälle menoa sinne...

Toivottavasti nähdään messuilla. Lisätietoa Matka2014 ja kaikesta sen sisältämästä ohjelmasta sun muusta löydät tapahtuman omilta sivuilta täältä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!