Kylmästä lämpimään...

Jos en itse voi olla Thaimaan auringon alla lämmittelemässä luitani ja nautiskelemassa hieronnasta merenrannalla, on seuraavaksi paras vaihtoehto tehdä se täällä koti kaupungissa työpäivän päätteeksi kauneushoitolassa kuunnellen nauhalta merenkohinaa ja tuntien kuumakivien lämpö kehossa. 
Totta puhuen en ollut ennen kokeillut kuumakivihierontaa, vaan olen viime aikoina käynyt usein thai-hieronnassa, kun sellaisen paikan viimein kaupungista löysin! Oli siis aika kokeilla jotain uutta, ja mikä sopisikaan paremmin hyytävään pakkaspäivään kuin lämmittävät kivet. Tosin olen sellainen vilukissa, että hieman vilu minulla siltikin oli, mutta kuumat kivet lämmittivät hieronnan yhteydessä kyllä ihasti. Kiviä laitettiin myös hassusti jokaisen varpaan väliin, jotka lämmittivät varpaita kivasti. Hieronnassa käytettiin ruusunterälehtiöljyä, joka teki iholle hyvää ja kosteutti kroppaa kivasti.


Kävin hieronnassa Kauneushoitola Runossa, joka sijaitsee Kampissa Taikapeili Productionin tiloissa. Paikka on minulle tuttu yhteistyöstä paikan vetäjän, värikonsulentin Päivin ansiosta. Teen siellä nimittäin toisinaan meikkikoulutuksia. 
Runo valmistuu pian kosmetologiksi, ja nyt vielä tovin hieronta oli esimerkiksi hyvin edullinen, vain kolmekymmentäviisi euroa. Luulenpa että menen keväällä uudestaan kuumakivihierontaan, ja kasvohoitokin kiinnostaisi.
Miten, ja kuinka usein sinä hemmottelet itseäsi? Itse yritän ainakin käydä hieronnassa säännöllisesti. Ja voi että sen jälkeen olo on aina kuin uudesti syntynyt. Täytyy vain muistaa antaa aikaa itselle... ja hemmotteluille. Se on sama kuin ruuan kanssa - hyvä ruoka, parempi mieli.Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!