Kiitos kuluneesta vuodesta - uusi odottaa jo!

Mennyt vuosi on kääntynyt jo uudeksi. Ja tarkoituksena oli vielä koota viime vuosi kuvina kootuksi. Sillä paljosta saan olla kiitollinen. Mutta olen kevyesti nyt reissussa ja mukanani vain puhelin (jolla tämäkin postaus tehdään) sekä iPad, joten kummoisiin kuvankäsittelyihin en nyt tien päältä pysty...
Ennen kaikkea saan olla kiitollinen teistä hyvät blogini lukijat. Ihanaa että olette olemassa, ja rohkeasti silloin tällöin kommentoittekin. Toki myönnän, että välistä tuntuu että onkohan siellä ruudun takana ketään kuulemassa, mutta tiedän että on. Siitä KIITOS. Olen tavannut blogini kautta niin monia uusia huipputyyppejä ja uskaltautunut mukaan tapahtumiin, että jo se itsessään on kaiken tämän arvoista. 
Ja KIITOS myös kaikille Studio SMAGin asiakkaille kuluneesta vuodesta. Pääsenkin heti meikkikeikoille kun palaan Suomeen. Ja mikä huisinta, myös Matka 2014 -tapahtuma on tammikuun puolivälissä ja siellähän häärin matkabloggaajana, yey! Paljon mukavia asioita siis edessä, ja pidän teidät ajantasalla niistä. 

Siispä suloista uutta vuotta teille toivotan! Tehdään siitä paras mahdollinen!


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!