Laveran koulutuksessa

Viime viikolla tapahtui paljon. Viikonloppu oli hyvin matkapainoitteinen, kuten blogistani olette saaneet lukea, mutta ennätin kaikessa kiireessä tehdä myös pari meikkikeikkaa sekä käydä myös Laveran tuotekoulutuksessa, jossa käsiteltiin heidän uutuus tuotteita. Ja onneksi ennätin, nimittäin tilaisuus oli oikein antoisa.

Karkkipäivä-blogia kirjoittava Sanni piti esittelyn meikkiuutuuksista ja teki myös tuotteilla demomeikin Laveran edustajalle. Meikki luonnistui todella näppärästi ja nopeasti ja siinä käytettiin mm. Oriental Brown -luomiväripalettia silmämeikkiin. Se onkin yksi suosikeistani tuossa sarjassa (kuva Brand New Edition-sarjasta alla).


Ylhäällä kuvissa Sanni, sekä Laveran edustaja valmiissa meikissä.

Muistattekohan, että sain myös itse testata Laveran uutuus meikkejä loppu vuodesta ja niistä tekemäni kattavan jutun sarjasta ja meikistä löydät täältä sekä itselleni tehdyn meikin täältä. Osa meikeissä käytetyistä Brand New Edition tuotteista on itselläni päätynyt lähes päivittäiseen käyttööni. Ja kuten alla olevasta kuvasta näette, Laveralla on kyllä todella laaja skaala kosmetiikkaa. Lähes kaikki täydellisen meikin tekoon. Valkoinen kajal-kynä ja jokin mineraalimeikkipuuteri, joka olisi helppo levittää kabuki-siveltimellä olisi loisto lisä kattavaan valikoimaan!


Muita uutuuksia maahantuojalla olivat mm. Lilly´s Eco Clean kodinsiivous -tuotteet, jotka olivat positiiviseksi yllätykseksi suomalaisten kehittämiä (ja omistama firma. Tosin valmistus tapahtuu Länsi-Irlannissa). Biohajoavat tuotteet saivat kyllä minulta kannatusta. Näitä täytyy päästä kokeilemaan!
Ja onnekseni pääsenkin, sillä goodie bagissa oli sarjan astianpesuaine. Uudistuksen on kokenut myös Laveran Hair Pro -hiustenhoitotuotteet, joilla on NaTure -sertifiointi. Käytän Laveran shampoota ja hoitotuotteita parhaillaankin, ja olen ollut niihin tyytyväinen.

Lisäksi lahjapussukasta löytyi alemmassa kuvassa olevan Cranberry & Argan -vartalovoide testeri. Tämä voide tuntuu todella täyteläiseltä. Tykkäsin heti testattuani. Lisäksi huulipuna valikoimani lisääntyi yhdellä Rosewood Dream-sävyllä. Ja treenikauden avajaisiin sain loistavan Juvel Aqua -vedensuodatuspullon joka siis filtteröi veden. Katselin näitä jo ulkomaan reissuilta Whole Foodsista, mutta niitä saa siis esimerkiksi Ruohonjuuresta....nyt siis vain treeneihin!

Ai niin, yksi esiteltävä tuote oli myös aurinkorasvat ja after sun lotionit, josta voin omalta osaltani sanoa, että after sun oli todella loistava Thaimaan lomallani. Koko purkki meni tosin parissa viikossa, kun sitä oli niin mieluisaa läträtä. Ja olihan se myös hyväksi iholle, viilensi ja kosteutti.
Lisäksi parhaillaan testissäni on Laveran Self-Tanning lotion, eli itseruskettava, josta raportoin piakkoin!Kiitokset kovasti Laveralle antoisasta koulutuksesta.

Tuleeko sinulla mieleen askarruttavia kysymyksiä luonnonkosmetiikasta?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!