Aurinkoa ja rantaa Koh Lantalla

Saarihyppelymme viimeinen kohde oli yksi Thaimaan tunnetuimmista saarista, Koh Lanta. Saari on laajasti tunnettu, mutta onneksi yleiset turismin tuottamat lieveilmiöt (ne öklöimmät) loistavat poissa olollaan. Kun puhun että rakastan Thaimaata, tarkoitan sillä maan pieniä, kauniita saaria joilla massaturismia ei vielä suuressa mittakaavassa ole. Voitteko uskoa että olen vallan hyvin reissannut täällä kolmena vuotena peräkkäin törmäämästä juuri minkäänlaiseen iljettävään toimintaan. Siitä kiitos kuuluu kyllä kokeneille traveller frendeilleni, jotka ovat osanneet kertoa oikeat paikat reissata ja mitä välttää.
Loma alkaa kääntyä kuitenkin jo päätös puolelleen (yhyyy), joten jatkan tarkemmin matkapostauksia myöhemmin ja riennän nyt nauttimaan viimeisistä auringonsäteistä, kaupungin (olen nyt siis jo Bangkokissa) shoppailu antimista ja jos vielä kävisi kerran hieronnassa ja pedikyyrissä. Eiköhän näillä eväillä saada tämä upea auringontäyttämä loma pakettiin. Tässä ensimakua Koh Lantasta. Lisää tulossa...


2 kommenttia

  1. Oih! Lanta oli häämatkamme "päätössaari" ja sinne tahtoisin aina vaan uudestaan. Itsekin tykkään Thaimassa juuri niistä pienistä saarista, joissa ei tulla tyrkyttämään suomeksi tavaraa. Olimme omalla matkalla jo vähän out of season, maaliskuussa nimittäin, ja se osoittautui täydelliseksi ajankohdaksi, koska kaikkialle pääsi hyvin ja tilaa oli. Ihania lomakuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Domi, oih ihanalta kuulostaa häämatkan päätössaari! Huippua! Varmastikin loistava ajankohta muutenkin thaimaassa matkailuun. Tapasimme Lantalla yhden belgialaisen resortin omistajan ja hän toivotti meidät tervetulleeksi juuri maalis-huhtikuussa kun siellä ei ole niin busy :) eli loistava ajankohta teillä ollut ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!