Golden Globe ja asut pikaisesti

Vuoden alku on aina gaalojen aikaa! Rakastan niin kovin katsoa kaikkia palkintogaaloja. Yksi hauskimmista on yleensä ollut juuri Golden Globe, joita seuraa sitten kuukauden perästä Academy Awardsit, Oscarit. Lempparini, joita katsotaan valvoen koko yö.

Mutta palataan eilen Los Angelesissa pidettyihin Golden Globe -juhliin. Nopealla selauksella iltapäivälehdistön ja E! onlinesta poimittujen kuvien perustaalla tein tälläisen nopean koosteen itseäni kiinnostavista puvuista ja kokonaisuuksista.

Tummat, leikkaukset ja halkiot:
1. Amber Heard ja rohkea halkio
2. Leslie Mann (in Dolce & Gabbana). Tykkään itse edelleen asun peplum helmoista. Ja pitsihän nyt toimii aina!
3. Kelly Osbourne (seurasin Instagramista Kellyn valmistautumista Globeseihin. Nainenhan juontaa nykyään paljon gaaloja ja hänellä on oma Fashion Police -ohjelma, muiden teräväsanaisten naisten/miesten kanssa). Täytyy nostaa hattua, miten nainen on muuttunut ja muuntautunut Hollywoodin muottiin, kuitenkaan menettämättä sitä pistävintä britti-huumoria. Mielestä Kelly ei kalpene yhtään näiden naisten rinnalla.

Psssst! Kelly & Sharon Osbournelta on keväällä tulossa meikkisarja MAC Cosmeticsin kanssa. Jään odottamaan!Keväiset, värikkäät:
1. Louise Roe (in Monique L’Huillier ). Tunnustan, googletin tämän kaunottaren ja kävi ilmi että tämä britti piti jopa facebook-sivuillaan äänestyksen, jossa kolmesta asusta yleisö sai päättää minkä asun hän valitsee ylleen Globeihin. Lopullinen valinta alla, upea!
2. Kaley Cuocon (in Rani Zakhem) Ihanan utuinen ruusuprinttinen mekko korsettiyläosalla. Mutta saako sanoa kampauksesta?  Se olisi voinut olla vähän enemmän. Vaikkapa kuten vierustoverilla?
3. Zooey Deschanel (in Oscar de la Renta) ihanan vintage henkinen, tyttömäinen mekko.
Kuvat: iltasanomat.fi ja E! Online.

Tästä jää oikeastaan vain yksi ajatus enää jäljelle - nyt elokuviin! Niin paljon taas uusia leffoja katsastamatta ja Oscaritkin lähestyy... Ensiksi täytyy kuitenkin selvittää näkisikö Golden Globesit jostain tv:stä...

Mitenkäs siellä - löytyikö teillä asujen osalta suosikkeja? Tai olisiko viime aikojen osalta elokuvien "must see"-vinkkejä?


2 kommenttia

  1. Ihana postaus! En ollutkaan ehtinyt nähdä ollenkaan näitä mekkoja ja tykkään kans kovasti näistä gaala-hommista. Kiitos raportista! Ja wauuu tuota Kelly Osbornea, melkoinen muutos tapahtunut hänen kohdallaan sitten viimeisimmän mielikuvani! Upealta näyttää indeed, ja taidanpa alkaa seurata myös Instasta. Ihania Hollywood-maisemia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla! Ihanaa että säkin oot gaala-ihminen :) Eli joitain tämäkin postaus puhuttelee, jeeee! :) Gaaloja on aina niin nastaa seurata. Livenä olisi paras, mutta suomen telkusta ei taida tulla kuin Oscarit livenä. Mutta onneksi ne nyt ainakin tulee :) Juu hei, Kelly on nykyään ihan fashion! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!