Monta päivää matkailun huumaa

Huikea matka-aiheinen viikonloppu takana! Oikeastaan otin varaslähdön viikonloppuun ja koko hauskuus alkoi jo torstaina Klaus K:ssa, jonne joukko IG Travel Thursday -bloggaajia oli kokoontunut illan viettoon. Pienesti perhosia vatsassa astelin Klaus K:hon tapaamaan tuntemattomia ihmisiä. Tai siis tuntemattomia ns. oikeasta elämästä, mutta tokihan moni oli tuttu minulle virtuaalimaailmasta ja blogien kautta. Siksipä olikin super hauskaa tavata heitä kasvotusten, ja mikä upeinta koko illassa oli on se että meitä kaikkia yhdistää matkailun ja reissuamisen intohimo. Siitäkin syystä illasta ei kyllä jutun tynkää tarvinnut etsiä, ja loppuiltaa väritti vielä ulkomaalaiset matkabloggarit jotka olivat kutsuttuna suomeen varta vasten messuilemaan.Pääsin itse korkkaamaan Matkamessut vasta yleisöpäivänä perjantaina. Torstai olisi varmasti ollut antoisa ammattilaispäivä, mutta hei minua tarvittiin toisessa ammatissani. Sain onneksi bloggaaja kollegoiltani kiteytettynä torstain annin.
Bloggers´ Loungessa tavattiin muita matkablogaajia, ja tutustuttiin Loungen sponsoriin ParisRio.Comin hakuportaaliin.

 

Kuvassa vasemmalta oikealle mm. seuraavia bloggaaja kollegoita - käykäähän tutustumassa, ellei ole entuudestaan jo tuttuja! Maailma palaa, Destination Unknow, messukeskuksen Anna, minä itse, Miikkulaisen, Archie gone Lebanon, Stiletti-korkokanta, Panun matkat, Running with the Wild Horses ja te muut uudet ihanat tuttavuudet, pyydän apuanne. En nimittäin höpsöydessäni muista kaikkien nimiä ja blogeja...Oli nimittäin todella huikeat neljä päivää ja tapasin niiin paljon uusia ihmisiä, että olen ihan pää pyörällä ja siksi myös unohtelen osan teistä yhteystietoja.
 -Ollaan muuten tiikereitä kuvassa. Jos se joltain jäi epäselväksi...vai oltiinko me tässä Tyrannosaurus Rexejä...ei pysty muistamaan :)

No näitä alla olevia kuvia tuskin tarvitsee sen enempää avata. Halutaan Stiletti-korkokanta Ullan kanssa reissuun! Ja Rantapallon-standillä sanan sai ikuistettua.


Mondon lavan houkutteleva seinämä näyttäisi aika hyvälle vaikka kotonakin. Loputun määrä inspiraation kohteita...


Lisäksi ennätin olla kuulolla (melkein alusta asti - harmikseni lava vaihtui viime hetkellä) muun muassa kun haastateltiin Mungolifen Annaa sekä Kaukokaipuun Marinellaa aiheesta "Blogin silmin maailman ympäri - tällaista on matkabloggaajan elämä."
Bloggers´ Loungessa sen sijaan oli joka päivälle bloggarin haastiksia ja yhteisiä tapaamisia. Tässä kuvassa alimpana sunnuntain La Vida Loca 2.0 -blogi haastattelussa.


Omalta osaltani kiitos ja kumarrus tämän vuotisista Matka 2014-messuista. Kiitos bloggaajapassista Messukeskukselle - ja ennenkaikkea sen tuomista uusista bloggaaja tuttavuuksista, joita kuluneen viikonlopun aikana tuli tavattua. Yay!

IG Travel Thursday jatkuu jälleen torstaisin. Osaltani pysytellään vielä matkapostauksissa Thaimaassa. Olisi meinaan vielä useampi juttu purkamatta menneeltä reissulta. Hoidetaan ne pois alta ennen kuin rusketus karisee. Toivottavasti teitä ei vielä kyllästytä.

Miten sinun matkamessuilut ovat sujuneet?

4 kommenttia

 1. Voi jestas. Olenpa vakavalla naamalla tuossa kuvassa. :D Oli kiva törmätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis, no niin olikin kiva tavata! yay :D Kivoja tulevia reissuja :)

   Poista
 2. Täällä yksi kollega huutelee olemassaolostaan :) Oli kiva tutustua, ehdottomasti muiden bloggaajien tapaaminen oli näiden messujen parasta antia. Matkakuumeen kohottamista nyt ei olisi oikeastaan tarvittu yhtään enempää :D

  http://tuntemattomaanjatakaisin.pallontallaajat.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ihana maailmanmatkaaja Laura! Kiitos blogilinkistä - onkin siirtynyt jo lukuluetteloon. Oli tosi kiva tavata ja vaihtaa matkakuulumisia...ja whatwhatwhat, olet lähdössä Tansaniaan! Ihan huikeeta! Oot mun idoli :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!