Auringonlasku Manhattan Bridgellä

New Yorkin lomaan kannattaa sijoittaa ainakin yksi ilta Manhattanin auringonlaskun ihasteluun. Sen voi tehdä vaikka ajamalla metrolla Dumboon, mutta itse ollaan tykätty kävellä aina Manhattanilta Brooklyniin joko Manhattan Bridgen tai itse Brooklyn Bridgen kautta. Se hetki kun päivä alkaa taittua illaksi, ja kun aurinko alkaa laskea kauas mailleen, on nimittäin aika taian omainen.

Manhattan Bridgeä käveltäessä ensiksi ohitetaan Chinatown, jonka värikylttejä voi ihastella sopivasti sillan aidan raoista. Matkan jatkuessa alkaa loisteliaasti näkymään jo Manhattanin koko eteläkärki ja kylläpä Vapaudenpatsaskin pilkottaa Brooklyn Bridgen lomasta. 

Näin loppukesästä ainakin auringonlaskut sijoittuvat noin seitsemän aikoihin ja jo puoli kahdeksaan mennessä on lähes pimeää. Reilun parin kilometrin pituisen sillan kävelee toki lenkkeilymielessä hyvinkin nopeasti yli, mutta jos haluaa pysähtyä hetkeen ja ihailla huikeita maisemia, niin toki kannattaa aikaa varata enemmänkin.Kun on nähnyt Manhattanin auringonlaskun aikaan, ei voi kun taas todeta että kyllä New York on huikean kaunis kaupunki! Tähän kaupunkikuvaan ei voi kyllä kyllästyä koskaan. Jos kyllästyy, on täytynyt olla kyllästynyt elämään. Minä en ole. Voisin astella joka ilta tätä näkymää tuijottaen, ja hei!en ehkä kestä miten upeita loft-asuntoja heti Dumbon kohdalta sillalta näkee. Jollain on siis mahdollista ihailla tätä näkymää joka ilta omalta terassiltaan. En kestä. #sopivastikateellinenEng // Sunset above in Manhattan. Always so beautiful.

14 kommenttia

 1. Huokaus miten ihanan näköistä! Just eilen Inkan postausta lukiessani mietin, että pitää tosiaan päästä sinne Top of the Rockiin illalla, mutta jostain korkealta halausin kuvata myös mahdollisen ruskan. Nyt listalle lisätään tämä auringonlaskun kuvaaminen silloilla jne jne :D Menee ihan ajoittamiseksi muutama ilta ainakin! Ihania kuvia oot taltioinut <3 Kuume vaan kasvaa… ;) -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ihanaa! Piti ihan käydä lukemassa vielä tuo Inkan postaus. Mekään ei olla käyty tuolla Top of the rockissa, eikä varmaan tällä reissullakaan kykene. Lisäksi mulla ei ole kuin yksi (kepein) linssi mukana - niin jätän noi ammattivalokuvaajan hommat teille ;))) Oi vitsi, että marraskuussa saadaan huikeita kuvia teiltä sitten <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Upee on kyllä tämä kaupunki *huokaus* ja *onni* Ja kyllä varmasti koittaa teillekin se päivä kun tänne pääsette :) ja täällä on jumalaisen monipuolinen kasvis- ja vegaaniravintolamaailma!

   Poista
 3. Ooh, noi sillat on kyllä mun makuun kaupungissa kuin kaupungissa. Niin kaunista, ja oot niin onnellisena siellä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan kyllä oikein onnellisena, ihanaa että se välittyy <3 Nycissä varsinkin noi sillat on niin olennaisia kaupunkikuvalle...looove it! :)

   Poista
 4. Kolmas kuva on mun ehdoton suosikki, aivan mahtava! New York on kyllä ihan omaa luokkaansa, sinne on päästävä lähivuosina liian monen vuoden tauon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! ihanaa :) Kannatetaan Nyciä tuleviin matkasuunnitelmiin! Oltiin viime kesäkuussa täällä ja moni asia on jo muuttunut. Tämä kaupunki kyllä elää ja muuttuu 24/7. Aina hyvä syy tulla siis uudestaan ;)

   Poista
 5. Mä niin rakastan Brooklyn Bridgeä, että Manhattan Bridgen kävely on jäänyt kokonaan tekemättä! Mutta täytyy vaihtaa siltaa sitten seuraavalla kerralla ;) Tosin minulla on niin rakkaita muistoja Brooklynin sillalta (tuore aviomieheni kosi minua siellä auringon laskiessa ja valojen syttyessä), että pakko mennä ehkä fiilistelemään niitä. Eli kaksi siltareissua tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooooooh, ihanaa ihanaa! No ymmärrän ehdottomasti rakkaat muistosi Brooklyn Bridgeä kohtaan!Wow! <3 Miten romattista :)
   Mää tykkään kyllä kanssa siitä sillasta ehkä enemmän ja siksi haluan sen kuviini aina, jolloin täytyy valita se Manhattan Bridge kävelemiseen/kuvaamiseen. Täytyy vielä kuitenkin ehkä yrittää kävellä tällä reissulla myös Brooklyn Bridge ja ajatella teidän kosintaa siinä ;)

   Poista
 6. Mahtavia kuvia, kerrassaan! New York on niin upea ja nämä kuvat oikein korostavat sen kauneutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, että New York on vaan niin upea paikka! Kiitos kommentistasi Jenna! Viikko (enää) jäljellä täällä ja alkaa jo tuntua ihan pöhkölle että nytkö se kolme viikkoa jo meni(?) yhyy... Onneksi kuitenkni vielä tosiaan se viikko EDESSÄ ;)))

   Poista
 7. Aijai mikä vinkki, silta-auringonlasku on vielä kokematta, ja Se on nähtävä, näyttää niin ihanalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juu! Nycissä on kyllä se parasta että vaikka kuinka monta kertaa täällä kävisi, mikään ei tunnu toistolle tai "tylsälle". Aina löytyy uusia asioita ja seuraavaan kertaan jää aina jotain listalle. Parasta! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!