New York & Fashion Week

Terkkuja täältä New Yorkissa, jossa on parhaillaan menossa Mercedes-Benz Fashion Week. Kävimme paikan päällä Lincoln Centerissä perjantaina, jossa heti aamutuimaan oli Heidi Klumin luotsaaman Project Runway’s -ohjelman näytös. Pääovia lähemmäs tapahtumaa ei kuitenkaan ollut mitään asiaa. Jokaiselta kysyttiin tarkasti kulkuluvat ja kutsut, mutta tunnelma aukiolla oli silti kihelmöivä ja paparazzeja pörräsi ympäriinsä. Jälkikäteen näin uutisista että shown aikana Tim Gunn´s oli joutunut Heidi Klumin avustamana (netissä paljon pyörineeseen) Ice Bucket Challenge:seen. Alla tunnelmia kuvien muodossa Lincoln Centeristä. Mukaan näihin torstaihin 11.9 saakka kestäviin Fashion Week -tunnelmiin pääsee helposti netin välityksellä täältä tai seuraamalla Instagramista tagilla #MBFW. Itse ajattelin virittäytyä tunnelmaan ainakin 10. päivä jolloin on Michael Korsin näytös tai sitten menen paikan päälle hengittämään samaa ilmaa ja fiilistä... hahaha... Let´s see! New York kuittaa tältä erää ja toivottaa oikein muodikasta päivän jatkoa kaikille!


 


 Eng // Mercedes-Benz Fashion Week in New York

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja tunnelmia! Jee sää oot siellä paikan päällä!

  Hihii ja tuntuu melkein varmaan, että määki oon messissä, kun täältä etänä niin mielissäni seuraan teidän reissua :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että seuraat ja kommentoit! Ihan parasta! Tai no se olis ihan parasta että olisit oikeesti täällä ;))) Muotiviikkoja on kyllä huikeeta seurata sosiaalisesta mediasta. Pääsee niin helposti suoraan mukaan eturiviin ;) Terkkui Terkkui!

   Poista
 2. Mä niin salaa kyllä toivoin, että olisit päässyt jollakin ilveellä ovien sisäpuolellekin. No ainakin pääsit vähän aistimaan tunnelmaa paikan päälle :) -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhhih...no niin määkin toivoin, mutta ei riittänyt pokka eikä rohkeus niitä kaapin kokoisia herroja kohdata, tshihhhh... ;) Tunnelmaan pääsi jo tuossa, ja vielähän noi muodin bileet jatkuu ensi viikolla ;) Terkkui!

   Poista
 3. Ahh, ihanaa että oot siellä haistelemassa ilmaa vaikka vielä ei sisäänpääsy tärpännytkään. Ja oot kyllä ihan yhtä lailla muotiguru kuin nuo muutki, paparazzit vaan kehiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiih, ihana Inka! :) Ja juurikin näin, "vielä" ei sisäänpääsy tärpännyt...joku päivä sitten uusi yritys ;) Terkkuja Helsinkiin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!