Lauantaipäivä Brooklynissa, osa I

Oi autuus mikä Brooklyn-lauantai meillä olikaan! Pakko jakaa postaus kahteen eri osaan, koska päivämme oli vaan niin täyteläinen. Vielä kun saisin tähän sen paahtavan helteen ympättyä mukaan, niin pääsisitte täysillä messiin miten meidän lauantaipäivä Brooklynissa sujui. 
Tämä päivä olikin mieheni suunnittelema (joka herää jetlagista johtuen vielä joka aamu viideltä, joten hänellä on hyvin aikaa etsiä Time Outista parhaimmat tärpit päivälle) ja hyvä niin, nimittäin olin ihan turistina matkassa ja aika himputin tyytyväisenä sellaisena! Kaveri toi meidät ihan täydellisille hipsteriapajille, eli päivämme alkoi Fort Greene Flea -kirppikseltä Brooklynin Lafayette Avenuella.
Olin alkuun helteestäkin hieman "kiukkuisen nälkäinen", koska aamupala oli jäänyt välistä, mutta mieheni lupasi että paikan päältä saisi myös ruokaa. Ja hallelujah! Ruokaahan oli tarjolla ja fiilis kuin olisi saapunut vaikkapa Kasarmitorin Street Food Carnivaliin konsanaan. Herkkuja oli siis jos jonkin moista! Ja juurikin kaikkea über siistiä! *Päivä pelastettu*


Täältä olisi kyllä voinut ostaa matkaansa vaikka mitä, niin jos koti sattuisi olemaan täällä New Yorkissa eikä tuhansien kilometrien päässä siellä Suomessa. Tai jos paluulento olisi ollut ihan pian, eikä vasta kuukausien päästä. Tyydyimme siis vain ihailemaan myytäviä ja vaan fiilistelemään rentoa musiikin täyttämää tunnelmaa. Paikan päällä oli myös fillaripaja, koska kyllähän hipstereiden pyörät pitää olla kunnossa. On muuten ihanaa huomata miten paljon ihmiset ajavat polkupyörillä täällä Brooklynissa sekä enemmissä määrin Manhattanilla. Luinkin jokin aika sitten artikkelin, että pyöräilyyn ja pyörteihin on todella panostettu Nycissä. Hyvä niin. Mekin ajateltiin joku päivä vuokrata pyörät ja ainakin ajaa Central Park ympäri, tai sitten vaikka koko Manhattan rantaviivoja pitkin. Mutta ei vielä tiedetä tosin onko se mahdollista.
Tuon yhdessä kuvassa esiintyvän Amerikan osavaltiokartan olisin niin halunnut matkaani. Osavaltiokisaa pelaavat "Amerikka-siskoni" siellä Suomessa varmasti ymmärtävät miksi.
Kaikille kirppistelijöille ja tavarataivaan rakastajille tämä on ehdottamasti käymisen arvoinen paikka! Täällä voi kätevästi samalla lounastaa ja jammailla musiikin parissa ja mikä parasta, vain katsella ihmisiä. Lisäksi tähän on helppo yhdistää esimerkiksi Smorgasburg-ruokatapahtuma, minne me suuntaamme seuraavaksi, josta seuraavassa postauksessa lisää. Nam!


Eng // Saturday in Brooklyn Flea.

8 kommenttia

 1. Ooh, niin ihanan näköstä! ja osavaltiokartta kelpais munkin seinälle... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiin, mää jo harkitsen ups-hintojen selvitystä...mitä kuljetus millekin maksaisin...voihan itku! Upee toi osavaltiokartta!

   Poista
 2. Enkestäenkestäenkestä!!!!! Jos ois luottoa tilillä niin ostaisin salamana lennot Nykkiin mut piru kun ei vielä voi! Ihana kirppis, oisin voinut ostaa lähes kaiken mitä kuvissa näkyy :D Voishan sieltä hei postittaa laatikollisen kaikkea ihanaa Suomeen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta puhut! Ja tosiaan pakkohan se on nyt selvittää mitä postitus maksaisi, samalla kun menen selvittämään mitä surffilaudan postitus Suomeen maksaa ;))) Lentäessä se kustantaa 150 euroa, niin mietin tulisiko edukkaammaksi jopa postittaa se... Laura, mä niiin toivon että sä pian pääset tänne!

   Poista
 3. En kestä tuo kartta kuuluis niin meille! Täy-del-li-nen! Ehkä siitä tulis liian kova riita ja revittäis se kappaleiksi :D Ehkä siis parempi jättää se Brooklyniin vaikka oon varma että kukaan muu ei osaa arvostaa sitä yhtä paljo ku me.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin, täy-del-li-nen! Hihhh... me voitais kierrättää sitä vuoron perään toisillamme sitten <3

   Poista
 4. Vau mikä paikka, tuolla pitää päästä joskus vielä käymään, tai ainakin riippuen matkalaukun koosta.. Tuo karttapallo kelpais vaikka heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin muuten uudestaan lauantaina... Oli vaan pakko päästä! Karttapallo siellä vielä odotteli ostajaansa, mutta tuo osavaltiokartta oli myyty :(

   Poista

Kiitos kommentistasi!