Postikorttiterveiset Kanadasta!

Hiphei täältä Kanadasta! New York jäi haikeasti taaksemme jo keskiviikko aamuna ja sainkin nieleskellä bussin penkillä istuessa jo siitäkin syystä että saimme kuulla ikäviä uutisia Suomesta ja toisekseen niinkin lapsellisesta syystä, kuin että jouduttiin jättämään yksi suosikkikaupungeistamme taaksemme ja jatkamaan matkaa. 
Ajattelin että teen ihan erillisen postauksen tästä 12 tuntia kestäneestä bussimatkastamme New Yorkista tänne Kanadan Torontoon. Tai no, oikeastaan Torontoa ei olla vielä tällä reissullamme nähtykään, kun majaillaan parhaillaan Toronton lähettyvillä veljeni ja hänen vaimonsa luona. Olosuhteet on tällä hetkellä kuin 5-tähden hotellissa, joten en juuri keksi yhtään syytä mistä voisin olla harmissani juuri nyt. 
Perillä meitä odotti itsetehdyt karjalanpiirakat, browniet ja omatekemä vanilja-suklaajäätelö. Vain muutamia herkkuja mainitakseni... Onneksemme myös aurinkoinen syyssää ja sininen taivas suosii meitä.

Tässäpä kuvafiilistä aamuiselta kävelylenkiltämme (lenkit tulevat kyllä tarpeeseen näillä herkkumäärillä)... Ja en ehkä malta odottaa pääsyä Niagaran putouksille, joka kylpee tällä hetkellä täydellä ruskassaan... ensi viikolla! Ensi viikolla!
(Toivon mukaan) syksyisen aurinkoista viikonloppua kaikille toivotellen!


Eng // Greetings from Canada. it´s good to be back.

6 kommenttia

 1. Odotan innolla lisäkuvia Kanadan puolelta... :) toivottavasti teillä kaikki kuitenkin hyvin vaikka saittekin ikäviä uutisia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kuvia tulossa ja tiistaina mennään varmaan Niagaralla, jee! Kiitos Kea, kyllä täällä pärjäillään <3

   Poista
 2. Hei muru! New Yorkin taakse jättäminen on aina vaikeaa, tiedän. Mää kans toivon, ettei mitään tosi vakavaa oo tapahtunut. Ei oo kivaa saada huonoja uutisia reissun päällä, tietty ei muutenkaan. <3 Ihanalta näyttää tuo ruska ja odotan tosi mielenkiinnolla kuvia sieltä Niagaralta, jonne me ei sitten menty. Sun kuvat on nyt sit ratkaisevassa asemassa ratkaisemassa sen, että tuleeko olo että sinne pitää joskus myöhemmin vielä mennä ;)

  Tää blogi on kyllä niin ihku! Mukavaa päästä matkustamaan teidän seurassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei murunen! Niin mää tiedän että sää tiedät tuon tunteen :) Ohops, ei siis mitään paineita Niagaran kuvista ;))) hhihihh..

   Kiitos Ulla, tiedän että ajattelet noin <3

   Poista
 3. Oi miten upealta postikortti näyttää! Ja ahhh minkä kuuloisia herkkuja, kuola valuu! Ihanaa Kanadaa, ja nauttikaa upeista putouksista! Ja sata huutomerkkiä loppuun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka, täällä nautitaan! :) Hellettäkin piisaa...paitsi että se lysti taitaa pian loppua...glups! ;DDD Putouksille keskiviikkona kun silloin on luvattu aurinkoa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!