Vapaudenpatsas kylpee ilta-auringossa

New York on aina ihana! Mutta jostain syystä täällä on nyt ollut lähes jokainen ilta, toinen toistaan upeampia auringonlaskuja. Ja sehän tekee tästä kaupungista vielä ihanemman! Ja kun auringonlaskut saa katsella eri paikoista eri iltoina, niin se on vähän kuin rakastuisi tähän kaupunkiin uudestaan ja uudestaan. 
Meillä kävi huikea munkki yksi ilta, kun olimme Etelä-Manhattanilla ja ehdotin että käydään moikkaamassa Vapaudenpatsasta Battery Parkista käsin, koska emme tällä reissulla olleet vielä käyneet kyseisessä puistossa. Perille päästessä ei voinut kun haukkoa henkeään, kun edessä oli Hudson joen ja New Jerseyn taakse tähän tapaan laskeva aurinko ja maisema.
Auringonlasku oli kyllä niin huikea. Tuntui että koko Lower Manhattan muuttui hetkeksi vaaleanpunaiseksi. Freedom Towerin peililasitkin kimalsivat kuin timantit ja vaikka aurinko laski mailleen jäi kaupunkiin helteinen sää, kuten keskikesällä. Nyt vasta viime päivät ovat selvästi olleet viileämpiä täällä ja monia selviä syksyn merkkejä on ilmassa. Siltikin ollaan kyllä niin onnellisia että saatiin kokea vielä näin syyskuussa todelliset New Yorkin kesähelteet! Ei olisi voinut reissumme paremmin kyllä alkaa... Vuosi flipflopeissa toistaikseksi check!
Ootteko muuten mun kanssa samaa mieltä, että kyllä Lady Libertyllä on aika huikeat puitteet patsastella tuolla merellä?


Eng // One night in Lower Manhattan @Battery Park. What an amazing sunset!

12 kommenttia

 1. Voi että miten onnelliselta näytät! <3 Aivan mielettömiä kuvia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 New York tekee kyllä onnelliseksi... ;)

   Poista
 2. Auringonlaskut on kyllä parhaita, niin kauniita kuvia! Ja ihan älytöntä kuinka nopeasti aika on menny... että nyt jo nostatte kytkintä seuraavaan kohteeseen. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Auringoslaskuista ja siitä tosiaan että mihin se kolme viikkoa on kadonnut...? Ollaan toki tehty se tuhat asiaa täällä, mutta tässä kaupungissa on jokin ihme taika kun ei täältä vaan tahtoisi lähteä... Kiitos Kea <3

   Poista
 3. Upeita kuvia! Ja komppaan Lauraa. Niin onnellisen näköinen sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rimma :) Luonto, kesäillat ja auringonlaskut on kyllä ihmeellisiä. Tekee selvästi onnelliseksikin ;)

   Poista
 4. Mahtavia kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Oih ja Vau. Ja ihana reissu-Sanna! Toivottavasti kivat säät jatkuu teillä koko reissun ajan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey, toistaiseksi taretaan hyvin täällä Kanadassakin ;) Onneksi :DDD

   Poista
 6. Kerrassaan kaunista. Tulee vaan joskus kade kauniita paikkoja katsellessa että siellä oikeasti monet onnelliset asuu ja pääsee nauttimaan näkymistä joka päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta! Juuri sitä minäkin usein mietin ja juuri tuolla Nycissä sitä tuppaa ajattelemaan useasti. Onnekkaita ovat kun saavat siellä asua - tai niin useasti tuppaa ajattelemaan...pitkää päivää ja paljon työtähän se toki vaatii tuolla asuminenkin... Kiitos kommentistasi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!