Grammyn kimalletta!

Viime yönä Suomen aikaan pidetyt 56. Grammy Awardsit olivat täynnä upeita esityksiä, siis aivan käsittämättömiä esityksiä, häitä, legendoja ja niitä kauniita asuja. Huikeaa säihkettä ja kimalletta, ja ehkäpä upeimpana tämä nainen; Beyonce. Huh!

Lisäksi illassa minun makuuni säihyivät myös Taylor Swift, Chrissy Teigen sekä raskaana oleva Ciara.
Kyllä amerikoissa sitten osataan järjestää gaaloja. Ihan mielettömän viihtyisä ja nostalginen Grammy´s. Ja ennen kaikkea hyvä fiilis huokui yleisöstä mitä videoklipeistä näin... Voi jospa saisin olla mukana...

Kuvat E! News ja Grammys.com
PS. Yle TV2 näyttää tänään Grammy Awardsit kello 22.05! Whoop!Whoop!

 

5 kommenttia

  1. Nuo Ameriikan gaalat, oikeastaan kaikki, on ihan huippuja! Mä kattelin eilen Kakkoselta Grammyja mutta mielenkiintoa vähän söi se kun välillä näytetiin pitkiä pätkiä niiden juontajien ja vieraiden jorinoita Ylen studiosta. Pöh. Yleensä kattelen nää Youtubesta, viimeksi Golden Globet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Nina! Ai voih ei! Eli ylen dubbaus oli niin päälle menevää...? Se on harmi se. Katsoin itse netistä tämän gaalan (ja varmaan sinäkin jatkossa ;)), ja laitoin ton yleltä tulleen boxille jemmaan jos on tarvetta katsoa joskus :) Nyt vaan toivon isosti että joku kanava näyttäisi Oscarit livenä, ja mieluiten ilman päälle dubbausta :)

      Poista
    2. Niin no ei ne sentään päälle dubanneet (jos siis ymmärsin oikein :), mutta lähetys meni silleen että näytettiin aina pätkä gaalaa, tyyliin pari esiintyjää ja pari palkinnon jakoa ja sitten taas siirryttiin studioon hölöttämään. Spekuloitiin että menikö nyt oikein, kenelle olisi pitänyt tuon pystin mennä, oliko Beyoncen veto kova jne. ja sitten taas näytettiin gaalaa jonkin aikaa, kunnes taas studioon. Eiii hyvä. Eli ens kerralla Youtubesta ;)

      Eikös Oscarit tuu aina neloselta livenä, joka vuosi? Vai oonko ihan nyt metsässä? :D

      Poista
    3. Aivan joo! no mutta silti ei kuulosta hyvältä. Suora livekuva on aina paras :)
      Nelonen on Oscarit näyttänyt vuosi kausia, mutta nyt tuli uutinen viime viikolla että katsojaluvut eivät ole tavoitteellisia ja nelonen ei ole hankkinut tänä vuonna oikeuksia. Laitoin meiliäkin neloselle, mutta ei varmaan yhden ääni kanna. Toivottavasti sitten Yle nappaa Oscarit itselleen - mutta ilman ketään kommentaattoreita, kiitos;)
      http://www.kp24.fi/uutiset/356018/Nelonen-ei-n%C3%A4yt%C3%A4-Oscar-gaalaa-televisiossa-t%C3%A4n%C3%A4-vuonna

      Poista
    4. Aa no ilmankos, en ollut tuollaista uutista nähnykään. Tylsää! :/

      Poista

Kiitos kommentistasi!