Aloha Hawaii!

Täällä me nyt ollaan, Havaijilla! Onhan tää nyt ihan kreisiä, että hypitään paratiisista paratiisiin ihan tuosta vaan. Tai no, kyllähän lento tänne otti melkein kokonaisen päivän Fidziltä kaikkine kuljetuksineen päivineen, mutta koska lensimme International Date Line:n (kansainvälisen vuorokausirajan ylitse, mikähän oikea suomennos termille onkaan?), niin siinähän kävi niin, että saavuimme perille tulevaisuudesta ja saimme elää saman päivän kahteen kertaan. Hassua, mutta totta. Kesti hetken aikaa hiffata tämän jutun juoni, ja kyselinkin aikaisemmin jo facebook-kamuiltani, että millehän päivälle minun nyt pitääkään se hotelli Havaijilta varata. Päivää aikaisemmin oli oikein. Koska lentomme saapui Havaijille perjantaina aamuyöstä (vaikka lähdimme Fidziltä vasta paikallista aikaa perjantaina aamupäivästä), oli hotellimme varattuna jo torstaista eteenpäin meille Havaijin aikaa.
Fidziltä lensimme ensiksi parisen tuntia Samoan -saarelle, jossa osa matkustajista vaihtui sekä kone tankkasi lisää menovettä. Samoa näytti muuten koneesta käsin aivan ihanalle. Ainakin miljoona palmua näkyi saarelta, sekä upea turkoosi meri. Samoalta matkaa Havaijille oli vielä reilut viisi tuntia. Että yllättävän pitkä lento näiden saarien välillä kyllä on.


Oli hassua siis herätä tänään uudestaan perjantaihin. Ikkunoista pilkotti auringonpaiste ja hotellirakennusten lomasta palmupuut. Pitkien ja hyvien unien jälkeen oli pakko päästä kastastamaan heti legendaarinen Waikiki Beach.
Vaikkakin hotellit on rakennettu lähes vieri viereen Waikiki Beachillä ja itse rantakaistale on todella kapea, niin kyllä se silti toimi meikäläiseen ja olinkin ihan lumoissani, että eiköhän me täällä viihdytä. Käytiin vielä hetki sitten ihailemassa auringonlasku samaisella beachillä ja voi poijjaat, se se vasta upea olikin!Havaijista lisää myöhemmin. Seuraavaksi ajattelin raapaista kasaan postauksen meidän Australian purjehdusretkestä, joka oli kyllä yksi mieleenpainuvimmista kokemuksista siinä maassa.Ps. Oon hehkutellut noista kukkaleistä ja kaikki nämä vuodet kun olen haaveillut pääsystä Havaijille, toivonut ja luullut ja olettanut että jokainen saisi sellaisen kaulaansa saavuttuaan Havaijille. No ei se homma taida ihan niin toimia… Ainakaan meidän kaulaan ei laskettu ainuttakaan leitä täällä, ja niitä näkeekin lähinnä vain kauppojen hyllyillä. Siksipä oonkin niin onnellinen, että saatiin Fidzille saavuttaessa leit kaulaamme hotellilla, koska ilman sitä kokemusta minun illuusio näistä Tyynenmeren saarista ja leistä olisi ihan pirstaloitunut... Hahaha... Bula Vinaka Fizdille!Eng // Aloha from Hawaii! :)

6 kommenttia

 1. Iih ihanaa, te ootte Havaijilla! Jeee!! Ja tuo lei-juttu, luulen että teidän pitää mennä luau-juhliin niin siellä varmaan saatte leit kaulaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiiiiin, vaikee tajuta edes, että me ollaan nyt HAVAIJILLA!!!! Ihan kreisii ;DDD Tiiäkkö, tänään Waikiki Beachillä uidessani eteeni huuhtoutui aidoista kukista tehty lei. Olkoon se merkki jostain ylempää ;)

   Poista
 2. Huikeaa! Tätä täytyy seurata, sillä Hawaiji on vielä minun ToTravel -listallani - tuolla RTW-reissullamme reittimme Tyynen meren yli kulki Pääsiäissaarten ja Tahitin kautta, joten Hawaiji (ja tietysti Fidjikin) jäi tuolloin väliin.
  Hawaijia olen jopa sen verran jo miettinyt, että olen yrittänyt hahmottaa, että yksi tai useampi saari ja jos useampi, niin lennellen vai risteillen, mutta mitään valmista ei ole vielä kehittynyt, joten kaikki tieto on tervetullutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, olisin voinut lyödä vaikka vetoa että olisit jo käynyt Havaijilla, koska musta tuntuu että olet ennättänyt käynyt jo kaikkialla :) Mutta ei lainkaan hullumpia nuo saaret, jossa päätitte sen sijaan käydä. Tahiti on mun yksi unelmista, kuten Bora Bora myös.
   Täällä itsekin tutustutaan parhaillaan Havaijiin. Järkevintähän kaiketi olisi käydä muillakin saarilla, mutta me varmaankin pysytellään vain tällä Oahun saarella. Postauksia tulossa piakkoin :)

   Poista
 3. Eiikä miten mahtavaa, oon niin onnellinen teidän puolesta että ootte Havaijilla!!

  Ja haha, miten mahtava kokemus päästä matkustamaan ajassa, pakko päästä iteki joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamatkustaminen oli kyllä villiä! Sitähän voisi vaikka hyödyntääkin jotenkin... ;)
   Terkkuja Havaijilta, jossa viihdytään kyllä erittäin hyvin :D <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!