Fiji-style

Ooohlalalaaa! Me lennetään kohta Fidzille. Lennosta en niinkään ole innoissani (toivottavasti kaikki menee hyvin), mutta olen innoissani siitä että pääsen näkemään ja kokemaan yhden tälläisistä saarista kuten nyt esimerkiksi Fidzi. Nämä on sellaisia kohteita, joista vain unelmoidaan. Minä ainakin. Joten on välistä vähän nipistettävä itseään, jotta tajuaa että me nyt oikeesti ollaan matkalla tuonne... Paratiisiin.Nämä kuvat on räpsäisty Aucklandissa, erään ihanan kahvilan aamupalapöydästä, jossa lojui paikallisen sanomalehden viikonloppuliite, näemmä matkailuteemainen sellainen. Osui ja upposi, täytyy sanoa. Voiko Fidzillä olla juuri tälläistä? No, kohtahan se nähdään, vai onko siellä ruudun toisella puolella kenties joku, joka voisi varmistaa tämän mielikuvan todeksi?

Palataan seuraavan kerran linjoille siis näistä maisemista, jos suppilaudan päältä maltan (ja jos saarelta löytyy yhtään nettiliittymää?). Toisaalta, eipä tuo kai haitaksi olisi, jos pitäisi reilun viikon mittaisen blogitauon. Olisko se mielestänne ihan ookoo? Yritän ajastaa muutamia postauksia tänne valmiiksi, joten aamuisin suomenaikaa teitä saattaa odotella täällä aina uusi postaus. 

Terkkuleita sinne Suomeen. Se on jo huhtikuu pitkällä!


Eng // Can´t wait to see Fiji. It´s been on my bucket list forever.

4 kommenttia

 1. Odotan innolla Fidži-postauksia! Saari on myös mun bucket-listalla ja viime aikoina noista huudeista on tullut haaveiltua jopa tavallista enemmän. Joku kaunis päivä minäkin suppailen tuolla noissa maisemissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja täältä paratiisista! :) Kannattaa tosiaan pitää unelmaa yllä, aikas huikean näköinen paikka tämä Fidzi on. Ehkä yllätyksekseni vaan aika hintava... mutta kertoilen lisää ja tarkemmin tulevissa postauksissa paikasta :)
   ps. Suppaamaan en ole minäkään vielä päässyt

   Poista
 2. Äää en kestä! Jos ne on yhtään niin upeat ku Cookinsaaret (ja miksei olisi!), niin on taatusti ihan mieletön seikkailu edessä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan sinun upeat kuvat Cookinsaarilta ja eipä nämä maisemat kai sieltä kauheasti poikkea ;) Ihan huikea on tämä rantaviiva ja turkoosina hehkuva meri.....aaaaapuaaaa.... <3 <3 <3 :DDD

   Poista

Kiitos kommentistasi!