Bula Bula! :)

Terkkuja Fidziltä! Bula, on tervehdys jota kuulee Fidzillä kaikkialla. Tämä iloinen tervehdys kuului jo lentokoneessa moneen otteeseen ja lento tänne Sydneysta Fiji Airwaysilla olikin hyvin miellyttävä. Tosin, meidän matkatavarat saapuivat perille 12 tuntia myöhemmin... Mutta hey, Fiji-time! Meillä meni tosiaan hieman tiukille vaihtolento Brisbanesta Sydneyyn, koska Sydneyssa oli tuona aamuna vain yksi kiitorata käytössä, josta syystä meidän ensimmäinen lento Brisbanesta Sydneyn myöhystyi melkein tunnilla. Meidän vaihtoaika lentojen välissä oli vain 1,5 tuntia alunperinkin, joten tiesimme että tiukille menisi. Mutta juuri tälläisten vaihtojen takia suositaan aina lentolippujen ostoa samalta lentoyhtiöltä ja siis samalle lipulle. Tällöin lentoyhtiö on vastuussa meidän pääsystä jatkolennolle ja tarvittaessa he järjestävät toisen lennon meille. 
Meille vakuuteltiin kuitenkin ensimmäisellä lennolla että ennättäisimme Fijin koneeseen, kunhan vain nopeasti ensiksi siirtyisimme toiseen terminaaliin. Ohops! Ja tosiaan, me jotka matkustamme ainoastaan käsimatkatavaroilla, laitoimme ensimmäistä kertaa tällä reissulla matkatavarat ruumaan - kun kerran ne lipun hintaan kuuluivat ja meillä oli isoja aurinkorasvapurkkeja mukana, jotka haluttiin messiin - niin eikö sen kerran juuri meidän matkatavarat jää matkalle. Meidän kohdalla itseasiassa kävi niin, koska jouduimme Sydneyssa vaihtamaan terminaalia, tekemään turvatarkastuksen uudestaan ja kenttätyöntekijän avustamana juoksemaan lähtöportillemme, jossa olimme vain reilut viisi minuuttia ennen lentoa, meille kerrottiin että matkatavaramme eivät ole enää koneessa. Ymmärsin että laukkumme oli poistettu koneesta, koska he eivät enää uskoneet meidän ennättävän koneeseen. Tiukille menikin ja tiedättekö sen fiiliksen mitä on saapua koneeseen kun kaikki odottavat viimeisiä matkustajia...? Mutta ei, Fiji Airwaysilla Bula-tervehdykset vaan raikuivat ja iloiset kasvot ottivat meidät vastaan. Ihanaa!


Ihanaa on myös täällä perilläkin! Matkatavarat saimme tosiaan vasta seuraavana aamuna, mutta saavuimme hotellille niin myöhään (iltakymmenen aikaan), että eipä sieltä laukusta tullut kaivattua kuin hammasharjaa ja silmätippoja. Nekin saimme sitten aamupalan jälkeen ja loma paratiisissa, näissä maisemissa oli valmis alkamaan! 

Ps. Kuinka monelle tämä Fiji-pullovesi on tuttu? Minulle ainakin ja Jenkeissähän tätä myydän paljon ja se on mielestäni ollut aina yksi houkuttelevimman näköisistä vesipulloista kaupan hyllyllä. Mutta en ikimaailmassa osannut yhdistää sitä oikeasti tänne oikeaan Fidziin. Siis siten että pullon visuaalinen ilme ja nimi onkin kaikki totta. Tämä pullo on kuin pieni pala Fidziä, nyt ymmärrän sen. Noita punaisia kukkia on aina aamupalapöydässä ja itse vesi tulee Fidziltä. Ajatelkaapa sitä. Mutta ei silti rynnätä kauppaan ja osteta liikaa muovipulloja, vaikka näin houkuttelevia ovatkin. Täällä Fidzillä voi muuten juoda hanasta filtteröityä vettä ja se on vielä ihan hyvääkin!

Palaan lisää myöhemmin, nyt kutsuu hotellin iltapäivätee. Bula!


Eng // Greetings from Fiji. Paradise.

4 kommenttia

 1. Fidzi on ihana ja siellä on tosiaan oikeasti juuri niin rentoa kuin kuvitella saattaa. Voih, nyt iski halu takaisin Fidzille. Tänään on ollut erityisen suuri kaipuu turkoosin veden äärelle jonnekin lämpimään. Nauttikaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi eihhh... tiedät siis juurikin miten turkoosilta meri täällä näyttää... Paljon aurinkoterkkuja sinne ja toivottavasti turkoosi vesi odottelee pian sinua jossain ;)

   Poista
 2. En kestä katsoa näitä biitsikuvia. Haluan haluan haluan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen... soriii... Toivottavasti turkoosit biitsit odottaa pian sinuakin :) Ja sori toistamiseen, kun näitä nyt olis tulossa vielä vähän lisääkin ;)))

   Poista

Kiitos kommentistasi!