Pilasiko maailmanympärimatka rakkauteni Amerikkaan?

Näin minä kuulkaa ääneen höpisin, kun ensimmäisenä aamuna Havaijilla lähdimme Waikiki Beachille tutustumaan. Tai no, oikeastaan istuimme Yard House nimisessä ravintolassa myöhäisellä aamiaisella ja kaikki oli vaan jotenkin niin... Liikaa. Kaikkia ketjumyymälöitä, ylipirteitä ihmisiä, bikinibeibejä, liian isoja ruoka-annoksia... Ja kun tarjoilija kysyi kolmatta kertaa ollaanko varmasti ookoo ja onhan ruoka ookoo, niin apua! On kaikki ookoo, kiitos vain kysymästä. Vai onko? Sillä miten ihmeessä minulle tuli edes tuollainen ajatus päähäni? Oliko kuvani maasta muuttunut niin paljon nyt enemmän muita maita nähtyäni. Eikö Amerikka ollutkaan enää se kaikista täydellisin matkamaa?
 


Avocado sandwichin viimeisteltyäni ja tipit jätettyämme suuntasimme Waikikin rantaa kohti. Ranta oli aika pahasti turistien täyttämä, mutta hei, sitähän me ollaan itsekin. Aurinko paistoi ja merivesi hehkui turkoosina. Ollaanko me tosiaankin Amerikoissa? 
Jatkamme kävelyä rantaa pitkin ja vaikka joudumme poikkelehtimaan ihmispaljouden lomasta, minut valtaa jotenkin ihan hyvä fiilis. Onneksi. Ranta näytti buenolta ja en enää malttanut odottaa hetkeä jolloin pääsisin veteen kokeilemaan surffausta. Ja niinpä ei aikaakaan, kun tuollaiset hullut ajatukset alkoivat kuin itsestään kadota päästäni... Mitä hel**** olinkaan oikein ajatellut? Amerikkahan sai juuri yhden täydellisen tähden lisää tajuttuani, että sieltä löytyy tälläinen lomaparatiisi nimeltään Havaiji. Palmuja, beachiä, surffia, suppia, turkoosia merta, auringonlaskuja... Tosiaan, jutun kuvat ovat ensimmäisen illan auringonlaskusta. Havaiji, olin myyty.
 
Ja nyt, 11 vuorokauden jälkeen en oikeastaan malttaisi lähteä pois täältä Havaijilta. Viimeksi tänään, Waikiki Beachillä surffauksen jälkeen, heitin ilmoille kysymyksen, että koskahan sitä pääseekään takaisin Havaijille? Tämä on kuitenkin niin kaukana Suomesta, että ahisti oikein rintaa ajatus siitä, että siihen voi mennä tovi jos toinenkin. Toisaalta, löysin paikasta täydellisen lomakohteen, joka kattaa kaikki intressit mitä lomalta itse voin vaan toivoa. Aurinkoa, rantaa, snorklausta, sukellusta, surffausta, suppia ja shoppailua. Sitä kaikkea tarjoaa Havaiji, Amerikoissa.

Kohtalon johdatusta tai ei, mutta tulimme juuri viimeisen illan dinneriltä samaisesta ravintolasta, Yard Housesta. Täpötäydestä ravintolasta saimme sattumalta viereisen pöydän, kun ensimmäisenä päivänämme siellä ollessa. Mielessä oli aivan eri ajatukset... Lisäksi ruokaa odotellessa alkoi ravintolassa soida Phantom Planetin, OC-sarjasta tuttu tunnusbiisi, California. Teki mieli laulaa mukana ja kovaa. Biisi on yksi luottobiiseistäni ja tuo aina mukanaan hyvän fiiliksen. Niin, ehkäpä tuosta biisistä kevyenä aasinsiltana sellainen asia, että HUOMENNA ME LENNETÄÄN SINNE KALIFORNIAAN!!! Jihaaaaa :) Loput Havaiji postaukset tulevat siis Lalalandiasta.


Eng // Greetings from Hawaii. First I got mixed feeling when we landed in USA after seeing so many different and exotic culture. Thank god that feeling went away and I absolutely loved Hawaii. Gotta get back here someday. Tomorrow California is calling.

9 kommenttia

 1. Ihana Sanna! :D Tää postaus oli niin työpäivän parasta antia, hups ei kerrota pomolle ;D Mää jo aluksi vähän huolestuin, mutta onneksi turhaan =) Mutta ymmärrän kyllä tuon fiiliksen kun tulee eri kulttuuriin. Aina menee aikaa että pää ehtii mukaan kun tulee erilaisesta paikasta. Uh miten i-ha-ni-a kuvia taas! Ja voi Cali girl pääsee pian kotiin<3 Ja sitten pian jo nähdäänkin, can't wait! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhh... Turhaan tosiaan huolestuit, mutta aluksi olin hetken itsekin ihmeissäni ajatuksistani. Nameriikka-siskoja odotellessa (yhden näinkin jo tänään)! Terkkuja siis Calista ja pian nähdään <3 :)

   Poista
 2. Mä olin kanssa ihan että eiiiiiii, et voi lopettaa Amerikan fanittamista. Mulle se Aasia ei kyllä edelleenkään uppoa. Oli ihan kiva käydä tuon kerran, mutten kyllä ole lähiaikoina menossa takaisin. Japani ja sen lumet tietty asia erikseen. :)

  Ihanaa että pääsitte sitten kuitenkin Jenkkimodeen ja pian takaisin ihanaan Caliin. Ja todella kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kea :) Ja terkkuja täältä Calista - Jenkkimode on päällä ja hyvin menee ;) Ihanaa itseasiassa olla taas täällä. Ja Havaijikin oli ihan mieletön. Kiilasi kyllä lemppariosavaltioihin ehdottomasti!

   Poista
 3. Haha, määki tulin kulmat kurtussa ja huoli otsassa lukemaan tätä postausta! :D Huh, onneksi ei tarvi huolestua ja Amerikka-rakkaus jatkuu. Mutta kieltämättä tosi tervettä kyseenalaistamista, ei sitä aina Amerikassakaan tarvi olla ruusunpunaiset lasit päässä (varsinkaan jos ne joka tapauksessa ripustetaan silmille jossain vaiheessa). Havaiji on kyllä mun unelmalistalla aika korkealla, ja sun kuvat on saanu sen viisarin väpättään siihen suuntaan niin kovasti, että sinne on pakko päästä ja pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inka, huh tosiaan! Huoli oli turhaa ja oon taas järissäni (ha ha ha :))) ) Terkkuja Calista <3
   Havaiji kannattaa pitää kyllä listalla. Tykkäsin tosi paljon. Hitsi vaan kun se on niin kaukana...niin kovin kaukana.

   Poista
  2. Hihihiii koko namerikkaa täällä henki salpautuneena käynyt lukemassa tämän postauksen xDD

   Poista
 4. Havaiji on ehdottomasto koettava joskus. Itsellä tuollainen, "en malttaisi lähteä lainkaan pois"-fiilis tuli tänä vuonna Meksikossa. Miten ihana maa, vaikka näin vain pienen murusen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on jännä että toisista paikoista sellainen tunne vaan tulee. Kertoo ainakin että reissu on ollut onnistunut ja paikka mieluisa :) Havaiji oli yksi niistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!