Matkavuoteni 2014

Hei minäkin, kun kaikki muutkin! Ennätinpäs siis minäkin näin vuoden viimeisenä päivänä kokoamaan tämän vuoden reissut nippuun ja yhteen. Olen saanut nimittäin viime viikkoina lukea muiden matkabloggaajien hengeäsalpaavia reissuvuosi-postauksia ympäri maailman, mitä kauneimpiin ja kaukaisempiin paikkoihin. Mutta täytyy kyllä todeta, että tätä omaani tehdessä ja juuri kun itse elää parhaillaan sitä isoa unelmaansa todeksi, matkaa maailmanympäri, niin kyllähän tässä omaankin reppuun on muutama reissu tarttunut tälle vuodelle.


Tammikuu 2014 alkoi Thaimaan Koh Lantalla ilotulituksia katsellen. Olimme saapuneet sinne Koh Lipeltä ja Mookilta. Uuden vuoden juhlien jälkeen jatkettiin muutamaksi päiväksi Bangkokiin, jossa saimme muuten vielä ekstrayön, koska lentomme oli täynnä ja me vapaaehtoisia siirtymään seuraavalle lennolle. Tammikuussa oli myös matkamessut, jossa tavallaan pääsee myös maailmanympärimatkalle :)







 
Helmikuussa vietettiin viikonloppu Tallinnassa. Samaan aikaan käytiin Olympialätkän finaaleita. Tallinnassa oli superjäätävää, mutta hyvä ruoka F-hoonessa lämmitti. Tallinna toimii kyllä aina!




 
Maaliskuussakin tapahtui jotain, kävin nimittäin pikaiseen yhden päivän työmatkalla Tukholmassa.
Mutta sitten tulikin hiljaiseloa... odotusta... piinaavaa odotusta. Tuntui että kaikki ympärillä olevat reissaavat ja vain muutamien läheisten tiedossa oleva tieto tulevasta isosta reissustamme muhi malttamattomana mielissä, mutta en vielä huudellut asiasta. Yritin hoitaa sen tyylikkäästi kaikkia osapuolia ajatellen ja sitten koittikin aika, kun tieto oli julki ja sain alkaa asiasta oikein virallisesti tuulettamaan, wohoo!

 
Kesäkuussa pyörähdettiin kuitenkin parin viikon ajan Kroatiassa ja Montenegrossa. Olimme varanneet ja luvanneet nähdä meidän jenkkipariskunta ystävät Kroatiassa ja liput oli plakkarissa ollut jo tovin aikaa. Kroatia ja Montenegro oli upeita! 
Sitä ei varmaan lasketa että bussi ajoi Bosnia ja Hertsegovinan läpi ja olen vieraillut maassa vain passia näyttämässä, ha!






 
Elokuussa pyörähdin lapsuudenajan ystävien kanssa Tallinnassa. Se oli ikäänkuin heiltä mulle mun läksiäiset. Helteinen sää ja upea auringonlasku odotti meitä Tallinnassa. Käveltiin F-hoonelle aamikselle, mutta siellä ei olekaan täysi menu sunnuntai-aamuisin. Muuten kyllä oikein kiva reissu!









 
Syyskuu I Sitten se alkoi, meidän maailmanympärimatkamme! Sen alkajaisiksi muutimme New Yorkin Brooklyniin kolmeksi viikoksi. Voi New York, sillä on aina iso pala sydämestäni.

Syyskyyn lopulla suuntasimme Kanadan puolelle, Toronton lähelle veljeni luokse.






 
Lokakuun alku menikin Kanadassa, jossa siirryimme Toronton jälken länsirannikolle ja Vancouveriin viikoksi. Stanley Park ja Whistler jäivät vaikuttavimpana mieliin. Tänne joskus uudestaan!



Ja sitten, ei hetkeäkään liian aikaisin kun Vancouverissa alkoi flip flopeissa tulla jäätävän kylmä, siirryimme maailman parhaaseen paikkaan, Los Angelesiin, USA:han. Tuossa on muuten yksi kuva San Diegostakin, jossa kävimme päiväreissulla. Olen muuten siitäkin vielä postauksen auki.


  
Marraskuu oli onnea! Olla ja asua melkein kaksi kuukautta Kaliforniassa. Niihin kuukausiin ja viikkoihin mahtuu paljon huikeita muistoja ja hauskoja tapahtumia. Paljon haikkausta niin Runyon Canyonilla, kuin oikeilla vuorillakin. Foo Fightersin tapaamista Sunset Stripillä, synttärijuhlia, Malibua, Halloween-juhlia, Vegasia ja festareita! Ystäviä, uusia ystäviä, loputtoman kauniita auringonlaskuja, palmuja. Tähtipölyä, Hollywood-tähtiä, ajattelemisen aihetta... Oh my god! Tämä aika LA:ssa on ehdottomasti parasta aikaa elämässäni. Täällä olin pakahtua onnesta.


Joulukuu olikin mielenkiintoinen! Ennätimme olla yhden päivän Los Angelesissa, josta lensimme New Yorkin kautta Helsinkiin. Vietimme Suomessa, Savossa ja Helsingissä, reilun viikon, jonka aikana ennätin tavallaan käydä uudestaan Amerikoissa. Olin nimittäin Yhdysvaltain Suurlähetystössä matkabloggaajamiitissä, jonka oli pistänyt koolle 50 State Puzzlen-blogin pitäjät ja jossa oli puhumassa mm. Jyrki 69:nä tunnettu Jyrki Linnankivi.
Suomen pikavisiitin jälkeen suuntasimme suoraan Hong Kongiin muutamaksi päiväksi. Sieltä matka jatkui ystäväporukalla Filippiinien Palawanin saarelle, josta viimeisimmät postaukset ovatkin. Tämä huikea reissun täyteinen vuosi tulee tänään päätökseen täällä Coronin-saarella. Ihan huikeeta! En tosin näin nuhanenäisenä odota isompia juhlia täällä tapahtuvan, sillä kylä on todella pieni, eikä täällä ole varsinaisesti rantoja tai minkään tyyppistä ravintolakeskittymää rannalla. Ainoastaan tuo satama-alue. Mutta eiköhän me jotain keksitä. Oma toiveeni olisi, että nyt tämä parisen viikkoa vaivannut tauti ja sairastelut loppuisivat tähän vuoteen ja saisin korkata uuden vuoden terveempänä ja näin olisin paljon reippaampi reissukamu taas uusiin seikkailuihin!



Kiitos että olette olleet mukanani näillä reissuilla! Loistavaa vuoden vaihdetta ja seikkailun täyteistä uutta vuotta!

Kaikki postauksen kuvat Instagram-tililtäni sannasmag. Mikäli sinä olet Instagrammissa ja emme ole vielä löytäneet toisiamme niin olisi kiva tietää millä tunnuksella olet siellä.



Eng // My travels in year 2014. So happy and blessed.

6 kommenttia

  1. Oijoijoijoi mikä mieletön reissuvuosi teillä on ollut! Ihanuutta! Ja hullua, että siellä on jo vuoden viimeinen päivä menossa. Täällä ei vielä moneen tuntiin =) Te ootte kyllä nyt niin tulevaisuudessa. Ja voi että sydäntä lämmitti lukea, että sun marraskuu on ollut elämän parasta aikaa: mieti MARRASKUU! =))))))) On kyllä mennyt tuplasti tai triplasti sen kuukauden sijainti putkeen, kun ootte ollu Suomen sijaan lalalandiassa =) Oon varma, että sinne vielä muutatte pysyvästi joskus, sää vaan oot niin LA-tyttö!

    Mullakin on täällä flunssa iskemässä päälle, niin tylsää. Mutta me ollaan Miamissa, ei voi antaa sen hidastaa =) IHANAA UUTTA VUOTTA! Tää on ollut niin hyvä vuosi =) Vielä parempaa odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja täältä tulevaisuudesta! Tammikuun eka ja melkein jo lopuillaan sekin :) Hahaha...totta tosiaan, en tajunnutkaan että se oli marraskuu! MARRASKUU joka oli mun vuoden paras kuukausi, hahaha :))) Only in LA ;)
      Toivottavasti Miamissa vaihtui vuosi mallikkaasti ja flunssakin olisi kukistettu! Täällä ainakin olo jo paljon parempi! Kaikkea parasta ja huimia seikkailuita uuteen vuoteen :)

      Poista
  2. Mikä ihana vuosi! Onnea ja seikkailuja myös tälle vuodelle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Inka <3 Samoin sinulle onnellista uutta vuotta ja paljon mukavia seikkailuita uuteen vuoteen <3

      Poista
  3. Nää matkailuvuosi koosteet on niin ihania, voi fiilistellä jos löytyy samoja kohteita ja keksiä uusi kohteita mihin haluaa lähteä. :D Teidän reissu vaikuttaa niin mahtavalta. Pistin joku aikaa sitten sun instan seurantaan (marika.w) mut en tiedä alkaako masentaa talvella liikaa katella ihania lämpökuvia :D No ei ala, pommita vaan ihania kuvia niin saadaan lämpöä tänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihh...lisää aurinkokuvia tiedossa jatkossakin, sillä jonkin aikaa pysytään vielä täällä palmujen alla (tosin eri maissa). :) Kiitos insta-vinkistä. Aloinkin seuraamaan heti sinua. Mukavia talvipäiviä sinne ja oikein huippua uutta alkanutta vuotta! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!