Jänskättää. Surffittaa

Nyt ollaan jännän äärellä. Onnistuin hommaamaan itseni surffikurssille. Siis täällä Australian Byron Bayssa. Ja nyt jänskättää aivan sairaasti. Kaikki nämä miljoonat vuodet oon halunnut opetella surffaamaan ja hitsi, nyt oon melkein perumassa koko jutun. Koska jän-nit-tää.
Olenhan minä surfaamista kokeillut, parikin kertaa. Ensimmäisen kerran jo vuonna 2009, Los Angelesissa, paikallisten kavereiden avustuksella sekä Balilla pari vuotta myöhemmin. Helppoa se ei ollut silloin ja en usko sen helppoa olevan nyttenkään. Varsinkaan ihmiselle, jonka vatsalihasten tilalla on enimmäkseen hampurilaisia.
Eikä laji ole myöskään aina välttämättä kovin turvallinenkaan. Minun pahin pelkoni on joutua laudan mukiloimaksi. Tästä olenkin saanut jo maistiaisia tuolloin Kalifornissa, jolloin päätä jomotti koko loppupäivän. Jouduin siihen pesukonepyöritykseen, eli aallon pyöriteltäväksi, tosin ihan ranta-aalloissa. Mutta ei se kivaa ollut ollenkaan. Mutta toki turvallisempaa se on nyt mennä ja kokeilla, kun on opettajatkin mukana. Onnistuin tai epäonnistuin, niin hitsi vie, yritin ainakin!
Tiiättekö, kun surffipaikat mainostaa kurssejaan sillä, että osallistujista 99% pääsee laudan päälle. Noh, jonkunhan on myös kuuluttava siihen yhteen prosenttiin, right? Toivon toki, että hampurilaiseni jaksavat punnertaa minut laudan päältä pystyyn, mutta se jää nähtäväksi. Nyt ollaan kyllä jännän äärellä. Apua!

Onneksi lautaharrastukseni voi aina jatkua Töölönlahdella suppailun merkeissä. Se on hyvin vaaratonta ja helppoa touhua ja ennen kaikkea vaan niin siistiä. Tuleva kesä tulee olemaan siis paljon täynnä lautailua jollain tapaa kuitenkin, kunhan tästä selvitään. Vitsi miten siistiä!Peukut pystyyn että selviän ehjänä takas. Ja kaikki viime hetken surffivinkit otetaan lämmöllä vastaan. Anyone?

Eng // I just booked surf lessons to myself and I´m freeking out.

4 kommenttia

 1. Vähän mua naurattaa tuo sun hampurilaisvatsalihakset juttu tsihihih :)) Hupsu, mää tiedän että sää vuoria valloittanut (oliko se 99% kaikista Amerikan vuorista vieläpä) nainen varmasti pärjäät siellä! Ihanaa, ihanaa en malta odottaa lisää surffipostauksia! ja sup mainittu ja Töölönlahti! I'll be part of that plan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha...ja mua naurattaa tuo vuorien valloitus. aaahahahaha... joo, se oli just näin että 99% kaikista käyty jo...aahahhaha...no ei sentäs ;)))
   Kiitos tsempeistä ihana! Näinhän siinä kävi, että hampurilaisten voimalla sinne laudan päälle päästiin. I Did it!!! Oon niin onnellinen <3 <3 <3 Ja kesällä sitten iisimmin Töölönlahdelle, It´s a deal! :)

   Poista
 2. Jee Sanna! Ihanaa että valloitat vuoria!! Ja haha, munsta tuntuu että oli laji mikä tahansa, mää yleensä kuulun aina siihen yhteen prosenttiin joka feilaa, ainakin kerran. Sitte on seki tehty ja voi nousta siihen laudan päälle lopulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihh... vuorien valloittaja iski, hahaha ;DDD Mää luulen että sää olisit ketterän näppärä tässä lajissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!