Reissun huikeimmat maisemat!

Kyllä. Reissun huikeimmat maisemat (jos näitä toinen toistaan huikeimpia maisemia nyt millään voi pistää järjestyseen) koettiin varmastikin matkalla Wanakasta Arrowtowniin (juttu täällä) ja vähän kuin puolivahingossa. Puolivahingossa siitä syystä, että valittiin gps:n vinkin pohjalta tieksemme pienempi vuoristotie, kartassa olleen isomman tien sijaan. Ja voi jumankekka, että kylläpä kannatti! En tiedä onko maisemareitti aina näin upea, vai tekivätkö nämä pilvet tällä kertaa tästä hetkestä niin huikean. Mutta huh heijaa, tämän levähdyspaikan maisemat olivat vaan jotain niin päräyttävää, että ei mitään rajaa.
Tässä on muuten myös reissun harvoja yhteiskuviakin meistä. Kiitos vain eräälle sveitsiläiselle miehelle joka kuvan otti. Aasiasta ostamani selfietikkukaan kun ei enää toimi, kun menin päivittämään uuden käyttiksen iphoneeni, niin veikkaan että tästä syystä selfiepainikkeen Bluetooth-laite meni mykäksi (pöh!). Siitäkin laitteesta oli sitten vallan pitkä ilo, haha... 

Tuon päiväinen ajotiemme kiemurteli upeasti pilvien peittämien vuoriteiden keskellä. Koko seutu oli niin maaginen, että oli vaikea uskoa näkemäänsä. Henkeä salpaavan kaunista! Ja sanonko vielä kerran, ihan huikeeta!Uudessa-Seelannissa on kyllä mahdoton ajella ja olla huokailematta tuon tuosta maisemien kauneutta. Mietittiinkin, että tajuavatkohan paikalliset missä kangastuksessa elävät. Kerran huoltoasemalla sitten kehuttiin jälleen maan kauneutta, johon paikallinen totesi, että kaipa he pitäävät niitä itsestäänselvyytenä. Mutta kyllä sen kauneuden sitten kuulemma huomaa, kun käy jossain muualla.
Minä vähän luulen, että tulen jatkossa väkisinkin vertaamaan kaikkea nyt Uuden-Seelannin mittarilla. Aika voittamattomathan nämä maisemat ovat vai mitä olet mieltä?


Eng // These were propably our best views of our trip here in New Zealand.


10 kommenttia

 1. Ihan mielettömät maisemat <3 Yleensähän sitä maisemareiteillä toivoo, että olisi pilvetöntä, mutta tässä nuo pilvet tosiaankin tekevät maisemasta vain näyttävämmät. Pakko päästä Uuteen-Seelantiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tää oli jotain ihan liikaa... Mää kannatan tuota, pakko päästä Uuteen-Seelantiin, ehdottomasti! ;)

   Poista
 2. Ollaan syöty eväitä justiinsa tuolla samalla levähdyspaikalla!!! Voi jestas oli upeeta. Ja on ollut teilläkin. Ei tuota maata vain voi hehkuttaa tarpeeksi ikinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Wautsi! Tiedät siis omin silmin miten huikee paikka tuo on.....iiiiiiiks :) Mää yhdyn tähän hehkutus kerhoon, sillä tää maa on kyllä jotain käsittämättömän upeeta! Wow!

   Poista
 3. Joo siis itsehän tosiaan vertaan kaikkea nykyään Uuteen-Seelantiin :D Saa nähä miten Norja pärjää kesäkuussa vertailussa! ;) Ja juu-u, on tutun näköinen tie! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihh... ymmärrän nyt täysin. Parhaaseen on helppo verrata ja onkin kiva nyt kuulla miten Norjan käy. Se olis vähän lähempänä meinaan, joten olis kiva jos se pärjäis vertailussa kohtalaisesti, hihhh ;D

   Poista
 4. Näyttää upealta! Joskus vielä haluan Uuteen-Seelantiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan huikea maa. Suosittelen niin lämpimästi - kaikkien pitäisi päästä sinne. Huikea paikka! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Waaauuuuuuu tosiaan! Vaikea vieläkin uskoa, mitä kaikkea sitä onkaan saanut nähdä ja kokea... wow! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!