Queenstown Hill haikki

Queenstownissa vierailevan kannattaa ehdottomasti varata pari-kolmetuntia tähän kaupungista ylöspäin lähtevälle Queenstown Hill Walking Trackille, sillä lupaan ja vannon että maisemat kukkulan laelta ovat huikeat. 
Meillä suoritukseen kului kolme tuntia ja olimme varautuneet eväillä mukaan. Vaikka alhaalla kylässä olikin paikoitellen viileää, niin kyllä tällä haikillakin pääsee ihan kuntoilemaan ja hikoilemaan. Nousu on aika pitkä ja siitä pohkeet kyllä muistuttivat seuraavina päivinä. Mutta eväät maistuivat kukkulan laella niin hyviltä ja maisemat olivat huikeita... joten annetaanpas niiden puhua.Walking Trackille on selkeät ohjeet kylältä ja niitä seuraamalla on helppo päästä perille. Maasto on helppokulkuista leveää metsätietä.


ps. Ei muuten kannata huolestua siellä ruudun toisella puolella, miten hurjalta tämä kallionkielekkeen reunalla istuminen varmasti näyttää. Se tosiaankin vain näyttää siltä. Aika cool silti, vai mitä? Piti ottaa tilanteesta kaikki irti. Oikeasti tuosta meidän eväspaikkanakin toimineesta kivenmurikasta ei ollut monenkaan metrin tasaiselle pudotus. Ei siis huolta, ei täällä ihan kaikkea järkeä olla vielä menetetty :)

 
Eng // If you are ever in Queenstown in New Zealand, take a Queenstown Hill Hike. Views are really amazing!

4 kommenttia

 1. Voi ei miten ihania haikkailijoita siellä! =) Näytätte niin onnellisilta! Just tuollaista elämän pitää olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla <3 Tää oli kyllä huippu hieno kokemus! :)

   Poista
 2. Mahtavia maisemia, aivan upeita! Kiva olisi tuonne päästä joskus patikoimaan. Mukavaa reissunjatkoa ja terveisiä täältä Suomesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat on kyllä olleet aivan epätodellisia, heti alusta alkaen :) Toivottavasti pääset joskus myös tänne patikoimaan, uskon että tykkäisit! :) Kiitos terkuista ja kivaa kevään odotusta Suomeen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!