Thaimaa parhaimmillaan #IG Travel Thursday

Torstai terkut täältä huikean kauniista maasta, nimeltä Uusi-Seelanti. Tällä hetkellä pidetään majaa campervanimme kanssa täällä etelässä Curio Bayssa, Catlinsissa. Mutta kaunis se on Thaimaakin ja siitä on kyllä kehkeytynyt minulle vuosien saatossa aika pitkälti kestosuosikki, siis mitä tulee talvesta pakenemisiin lämpimiin maihin. No mikä siellä Thaimaassa sitten niin monia meitä kiehtoo, vuosi toisensa perään? Minulle ne ovat muun muassa näitä asioita…

Kauniit, turkoosit rannat, joita löytyy lähes kaikkialta. Omat suosikkirantani löytyvät saarilta, joista suosikkejani ovat mm. Koh Lipe, Koh Phi Phi ja Koh Muk.Thaimaa parhaimmillaan

Vesiharrastemahdollisuudet snorklauksesta sukellukseen ja suppailusta ties mihin riippuliittoon ovat rajattomat. Ja pinnanalainen elämä se vasta rajatonta onkin. Thaimaassa on yhdet parhaista sukellusvesistä ja kaloja laidasta laitaan. myös hai-kaloja. Merivesi on lämpöistä ja rannat kähes kaikkialla helppoja uida. Toisissa paikoissa, kuten esimerkiksi Koh Lantalla on paljon isoja kiviä rannoilla, jotka hieman vaikeuttavat uimaan menoa. Rannalla voi tehdä toki kaikkea muutakin, vaikka keinua.
Tuoreista hedelmistä tehdyt smoothiet. Tai oikeastaan Thaimaassa ilman maitoa olevat hedelmäjuomat ovat shakeja. Mangoshakeja on tullut tänä talvena vedettyä lukuisia kymmeniä, ellei jopa satoja. Sillä niitä on saattanut mennä helposti vaikka kolme päivässä. Nam kerrassaan! Myös ruuan puolesta Thaimaa on tosi maukas. Kasvissyöjänäkin siellä selviää loistavasti. Olenkin ollut koko Aasian reissun ajan täysin vegelinjalla.


Thaimaassa on palmuja, kaikkialla. Palmuja, palmuja ja palmuja. Oonko muuten maininnut, että se on mun suosikki puu? Palmupuu ja sellainen oikein pitkä skinnypalmu. Sellaisia mitä on Kaliforniassa paljon.Niin kaunista kuin Thaimaassa on päiväsaikaan, niin myös lähes joka ilta saat todistaa siellä upeita auringonlaskuja.Olen kirjoitellut Thaimaassa matkailusta täällä aikaisemminkin, ja mikäli postaukset kiinnostaa enemmänkin, niin ne kaikki löytyvät ”Thaimaa” tagin alta.

Ps. Postikortitkin ovat aika herkullisia Thaimaassa. Lähetätkö sinä vielä tänä digiaikana postikortteja? Minä tykkään lähettää ja olenkin lähettänyt nyt tältä maailmanympärimatkaltamme myös kotiimme postikortin jokaisesta käydystä maasta. Siellä ne sitten odottavat ja muistuttavat meitä tästä, jo nyt, ikimuistoisesta matkasta.

Eng //  Thailand is one of the favourite destination. On this post I tell you why.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday:ta. Suomessa Intagram Travel Thursday järjestäjiä ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert. Minut sen sijaan löytää Instagramista sannasevenseas nimellä.


17 kommenttia

 1. Voi vitsit miten upeita kuvia! Kuvat ja teksti sai nyt kyllä kamalan kauko-ja lämpökaipuu kuumeen aikaiseksi! Tahtoo talvea pakoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kauko- ja lämpökaipuun 100 %:sti. Toivottavasti helpotusta olisi luvassa :) Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 2. Mun suosikki - tuo kuva keinusta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko. Thaimaassa ja muutenkin paratiisirannoilla usein onneksi muuten löytyy keinu ;)

   Poista
 3. Oih! Palmuihin ei kyllästy koskaan! Tällaiset kuvat ovat ihan parhaita nostattamaan reissukuumetta. Aasiaa pitää odottaa vielä kesään. Onneksi on lohdukkeena pienempiä retkiä tässä välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Word. Palmut on vaan huikeita! :) Loistavaa reissukuumeen nostatusta ja Aasian odotusta ;D

   Poista
 4. Tulee ihan nostalginen fiilis näistä sun Thaikkukuvista. Oot niin onnellisen näköinen tuolla palmujen alla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palmujen alla on aina aika hyvä olla ;D Ymmärrän sun fiiliksen, ne sun Thaikkukuvat olikin ihan timanttia :)

   Poista
 5. Yks shake tännekin kiitti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha...word. Todellakin :) Niitä ei voi koskaan saada liikaa!

   Poista
 6. Ihania kuvia nämä Thaimaan rantakuvat, mutta mutta, kun sanoit tuon taikasanan "Uusi-Seelanti" niin mulla kyllä keskittyminen herpaantui ihan täysin. Teidän reissukuulumisia sieltä odotellessa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihh... ymmärrän että Uusi-Seelanti aiheuttaa tälläistä... ;) Tää on aivan huikea paikka! Kuten tiedätkin :) Onneksi ihan pian päästään ns. itse asiaan :D

   Poista
 7. Ihanan väristä ja kirkasta tuo vesi! Ja tuoreet hedelmät... Tropiikissa sitä voisi vaikka kuinka pitkään elää vaan kaikilla herkkuhedelmillä ja niistä tehdyillä kylmillä juomilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Hedelmät on vaan niin paljon makeampia ja herkullisempia tropiikissa, nams! Tänään söin muuten pitkästä aikaa täällä Uudessa-Seelannissa kaupasta ostetun mangon ja totesin heti, että viimeksi nautiskelin tätä kyllä vähän kuumemmissa olosuhteissa ;)

   Poista
 8. Nää on kyllä niin upeita ja ihanan värikkäitä kuvia että huhhuh. <3 Thaimaa ei oo vielä päässyt mun lähiaikojen reissulistalle, mutta ehkä sille joskus voi antaa mahdollisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika :) Suosittelen Thaimaan saaria, niin saat parhaan mahdollisen ensikosketuksen maahan :)

   Poista
 9. Ihania kuvia! Voi vitsit, ah ja ah ja ah! Tuo on ollut superkiva idea lähettää kortti joka maasta kotiin, wau mikä aarrevarasto teitä siellä odottaa sitten!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!